*

IVA inclòs en tots els preus

ib-red preguntes freqüents

Surt de dubtes

Hem recopilat les preguntes més habituals que ens solen fer en ib-red. I si tens algun dubte que no apareix, fes-nos-la. Estem encantats de resoldre-la.

Internet

El termini d’instal·lació és breu. Normalment la instal·lació es realitza dins els 8 dies posterior a la sol·licitud d’alta. No obstant això, en temporades de gran activitat, el termini pot ser lleugerament superior.

Sí. La permanència de les nostres connexions a Internet és de 9 mesos, llevat que s’especifiqui el contrari en les condicions de la tarifa.

 

Sí. La permanència de les nostres connexions a Internet és de 9 mesos, llevat que s’especifiqui el contrari en les condicions de la tarifa.

En primer lloc, els tècnics de IB-RED col·loquen en la teulada o en el terrat del domicili una antena receptora d’escàs impacte visual. Es tracta d’una caixa blanca de la grandària similar a la d’un fol (24 x 20 cm). A continuació, s’introdueix el cable que surt del receptor instal·lat a l’interior de l’habitatge o negoci i es connecta al router wifi o directament a un ordinador.

L’antena és propietat de IB-RED. El lloguer i manteniment de la mateixa s’inclou en la quota mensual de cada client. En cas de produir-se una baixa del servei, s’haurà de programar una data per a la recollida de l’antena.

No. No és obligatori, no obstant això, disposem d'aquest servei per 1 € al mes. Consulta aquest producte en www.ibred.es/ca/fixe/

 

No. No és obligatori, no obstant això, disposem d'aquest servei per 1 € al mes. Consulta aquest producte en www.ibred.es/ca/fixe/

Tots els routers neutres són compatibles amb IB-RED, exceptuant aquells d’altres operadores que són encriptats intencionadament per fer-los incompatibles. Consulta amb el nostre equip tècnic si pots utilitzar el que ja tens. Si no disposes de router compatible, podem instal·lar-te i configurar-te un per 35€ IVA inclòs.

En absolut, tots els nostres productes d’Internet són tarifa plana. No tenen límit de descàrrega. Pots fer ús de la teva connexió tant com desitgis sense que es redueixi la velocitat ni incrementi la teva factura, no com ocorr amb les connexions mòbils o l’Internet per satèl·lit.

Per a un ús òptim de la teva connexió a Internet recomanem fins a un màxim de 7 dispositius connectats alhora.

Sí. Té un preu de 14€/mes IVA inclòs.

Internet vacacional

Es una instal·lació bastant senzilla. En primer lloc, els tècnics de IB-RED col·loquen en la teulada o en el terrat del domicili una antena receptora d’escàs impacte visual. Es tracta d’una caixa blanca de la grandària similar a la d’un fol (24 x 20 cm). A continuació, s’introdueix el cable que surt del receptor instal·lat a l’interior de l’habitatge o negoci i es connecta al router wifi o directament a un ordinador.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus at congue ligula. In consequat rhoncus odio vel dictum. Sed ex sem, sagittis id tempor eu, vulputate et purus. Sed condimentum nisl quis leo tincidunt suscipit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Es cobra al client per domiciliació bancària als cinc dies de l’alta. No està permès el pagament en efectiu. Si el client així ho sol·licités, administració haurà de donar el vistiplau.

Sí, es permet el pagament fraccionat en dues quotes.

Sí. Sempre que es vulgui.

Sí. El preu de la IP Fixa és de 14€/mes IVA inclòs per resident.

Pots utilitzar un router neutre i no codificat o adquirir el que ofereix IB-RED per 35€ IVA inclòs.

Amb el nostre pla vacacional tu tries quan com gaudir de la teva connexió a Internet. Tu tries en quina data comencen i, per tant, en quina data acaben els 6 mesos de connexió. Per a connectar, desconnectar o connectar de nou la teva connexió vacacional truca al 971 53 08 03, sempre amb 2 dies d’antel·lació.

Internet comunitats

Es tracta d’una instal·lació conjunta que permet l’abaratiment de costos, en la qual cada veí disposa d’un router i una línia individual.

La tarifa bàsica parteix d’una velocitat de baixada de 4 Megues. No obstant això, els megues de baixada i pujada dependran de la ubicació geogràfica de la comunitat i de les necessitats d’ample de banda de la mateixa. No hi ha límit de descàrrega, no es redueix la velocitat després de descarregar un màxim de dades.

La tarifa bàsica parteix d’una velocitat de baixada de 4 Megues. No obstant això, els megues de baixada i pujada dependran de la ubicació geogràfica de la comunitat i de les necessitats d’ample de banda de la mateixa. No hi ha límit de descàrrega, no es redueix la velocitat després de descarregar un màxim de dades.

No. Pots utilitzar un router neutre i no codificat o adquirir el que ofereix IB-RED per 35€ IVA inclòs.

La xarxa de IB-RED està concebuda i és capaç de discriminar transmissió de tràfics. A fi d’assegurar un repartiment d’ample de banda equitatiu, es realitza una estructura jeràrquica de coles per tipus de tràfic amb màxims i mínims garantits.

Sí. El preu de la IP Fixa és de 14€/mes IVA inclòs per resident.

Fibra òptica

No. El producte Fibra Òptica no està subjecte a cap contracte o període de permanència.

Fibra Òptica ofereix connexions simètriques amb la mateixa quantitat de Megues de pujada que de descàrrega. Per exemple, en contractar la tarifes de 300 Megues, obtindràs 600 Megues de pujada i 600 de baixada.

No. No és obligatori, no obstant això, disposem d'aquest servei per 1 € al mes. Consulta aquest producte en www.ibred.es/ca/fixe/

El router wifi és gratis i s’inclou en qualsevol de les tarifes de Fibra Òptica.

Els nostres productes no tenen límit de descàrrega. El client pot fer ús de la connexió tant com desitgi sense que es redueixi la velocitat ni s’incrementi la seva factura, no com ocorre amb les connexions mòbils o satèl·lit.

Recomanem 100 Megues per a usuaris casuals d’Internet i aficionats als videojocs.

Si desitges descarregar continguts digitals de forma més ràpida o no vols tenir dificultats a l’hora de veure vídeos o pel·lícules en streaming, 600 Megues és la teva tarifa.

La connexió de 1000 Megues simètrics és per a usuaris exigents, famílies nombroses i usuaris de SmartTV. Treu-li el màxim partit a Internet amb aquesta tarifa.

Sí. El preu de la IP Fixa és de 14€/mes IVA inclòs per resident.

Fibra óptica indirecta

La fibra indirecta és la que les empreses de telecomunicacions oferim en localitats concretes on no tenim encara la nostra pròpia fibra desplegada.

Aquesta fibra indirecta prové d'un majorista. L'acord amb l'empresa majorista de fibra ens permet gestionar el tracte amb els clients, per la qual cosa mantenim el nostre caràcter de proximitat que oferim en ib-red per ser una empresa 100% de les illes.

Així podem seguir “bentractant-te”: contacte directe, atenció dedicada, un telèfon 971 de contacte, parles amb residents en les balears, sense burocràcia, preus clars…

La fibra òptica pròpia de ib-red aquesta cada vegada en més poblacions no obstant això oferim la fibra d'un altre majorista on no tenim desplegada encara la nostra.

La fibra indirecta té dues opcions:

 1. Sense permanència amb alta i instal·lació de 100€ (iva inclòs)
 2. Amb permanència de 12 mesos sense alta i instal·lació, és a dir, 0€ (GRATIS)

No és possible tenir línia de telèfon fix amb la fibra òptica indirecta, per tant no inclou anomenades. No obstant això, pots contractar algunes de les nostres tarifes mòbils.

El router vé inclòs, no té cost. A la finalització del contracte cal retornar-lo.

Amb la fibra indirecta no es pot contractar la IP Estàtica.

Dependrà de la viabilitat tècnica de cada domicili.

El trato es directamente con ib-red. Si tienes cualquier consulta debes contactar via telefónica, presencia o email con nuestro servicio de atención al cliente. Esto facilita todos los tramites ya que damos un trato de proximidad con nuestro plan  de bientratar (ver plan debientratar).

Nuestro producto no tiene límite de descarga. Como cliente puedes hacer uso de la conexión tanto como desees sin que se reduzca la velocidad, ni se incremente la factura.

Mòbil

 1. Per activar aquesta opció cal cridar al 971 53 08 03 o seguir les següents instruccions en funció del sistema operatiu de cada terminal.
  • Apple/iOS: Descarrega l’arxiu  aquí
  • Android: Descarrega el manual segons la teva versió: Android = 5 Android <5 / Android >= 5
  • Windows Phone: Descarrega el manual aquí
  • BlackBerry: Descarrega el manual aquí
  • Symbian: Descarrega el manual aquí
 • Tarifes destins internacionals
 • Tarifes roaming

*Destins internacionals Bon:
EUROPA: Alemanya, Andorra, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Lichtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Noruega, Paises Baixos, Polònia, Portugal, el Regne Unit, República Txeca, Romania, Rússia, Suècia.
AMÈRICA: els EUA, El Salvador, Illes Caiman, Montserrat, Bolívia, Bahames, Guatemala, el Canadà, Panamà, Antilles Neerlandeses, Paraguai, Hondures, l'Equador, Mèxic, Colòmbia, l'Argentina, Guaiana Francesa, Costa Rica, Martinica, República Dominicana, Veneçuela, Bermudes, Illes Verges dels EUA i Puerto Rico.
ÀSIA: Kuwait, Kazakhstan, Taiwan, Japó, Bahrain, Macau, Uzbekistan, Indonèsia, Vietnam, Iran, Laos, Mongòlia, Bangladesh, Cambodja, Illa Christmas, Illes Cocos, Malàisia, Brunei, Hong Kong, l'Índia, la Xina, Tailàndia i Singapur.
ÀFRICA: Sudan, Zàmbia, Uganda, Burundi, Tanzània, Namíbia, Kenya, Egipte, Illes Maurici, Sud-àfrica, Nigèria, Angola, Malawi, Reunió, Comores Mayotte.

Fijo

Amb IB-RED no es necessita contractar línia de telèfon ja que la nostra tecnologia, a diferència d’altres operadors, no requereix de connexió telefònica per funcionar.
La telefonia IP té la mateixa qualitat de so i funciona de la mateixa manera que ho fa la telefonia analògica que tots coneixem. L’única cosa que les diferència és que la telefonia IP no necessita d’un cable de telefònic sinó que funciona via Internet. Has de saber que si es produeix un tall d’electricitat, no tindràs Internet i, com a conseqüència, el mateix succeiria amb la línia de telèfon.
No. Pots seguir utilitzant el telèfon que tens a casa. Encara que, si ho desitges, disposem de telèfons digitals per 54€ IVA inclòs.
Sí. IB-RED s’encarregarà de tramitar la portabilitat. El termini dependrà de l’actual operadora, però habitualment ronda els 15 dies.
Es tarifica per segons. Les trucades entre telèfons IB-RED són gratuïtes. Cridades a fixes nacionals 0,02€/min i a mòbils nacionals 0,114€/min. Resta de tarifes disponibles a la web de IB-RED. Les trucades es facturen el dia 1 de cada mes. Per exemple, en la factura del dia 1 de maig, s’inclouran les trucades compreses entre el 23 de març i el 22 d’abril.
No hi ha establiment de trucada.
No, el telèfon fixe no té permanència. Pots donar-te de baixa d’aquest servei quan ho desitgis.
No. La telefonia IP no permet l’ús de fax. No obstant això, existeixen fax electrònics a Internet que són igual d’efectius que un de tradicional.

Activar bústia de veu —> *92
Desactivar Bústia de Veu —> #92
Accedir Bústia de veu —>*99

Activar desviament de cridades —> 72*Numeració a desviar
Desactivar desviament —> #72

Dispositius

Cap de les tarifes actuals de IB-RED inclou el router wifi. Tots els router neutres són compatibles amb IB-RED, exceptuant aquells d’altres operadores que són encriptats intencionadament per fer-los incompatibles. Consulta amb el nostre equip tècnic si pots utilitzar el que ja tens.

Si no disposes de router compatible, podem instal·lar-te i configurar-te un per 35€ IVA inclòs.

L’abast del router wifi dependrà de les característiques de l’habitatge en la qual s’instal·li. En el cas que el senyal no fos suficient, disposem d’altres dispositius per ampliar el senyal o reconduir-lo.

Atención al cliente

Per donar-te d’alta a IB-RED pots trucar-nos al 971 53 08 03 o enviar-nos un email a info@ibred.es indicant el teu nom, telèfon i adreça. També pots utilitzar el formulari que trobaràs a la pàgina de Contacte. Una vegada consultada la teva cobertura, tu tries el producte que millor s’adapta a les teves necessitats.

Al cap d’uns dies rebràs una trucada del nostre coordinador tècnic per concertar el dia i hora d’instal·lació. Una vegada instal·lada l’antena, hauràs d’emplenar el contracte client i a partir d’aquest moment passaràs a ser client de IB-RED.

A la pàgina Cobertura trobaràs un mapa on pots seleccionar el lloc exacte on es troba el teu domicili. Emplena el formulari amb les teves dades i analitzarem quina és la millor opció de connectivitat per al teu habitatge.

Pots enviar-nos un email, emplenar un formulari, trucar-nos o visitar-nos en les nostres oficines de Pollença, Manacor, Eivissa i Menorca.

Visita la pàgina Contacte per consultar com és la teva oficina més propera o conèixer el telèfon/correu electrònic del departament amb el qual desitges contactar.

Disposes de 5 dies laborals abans que emetem la primera factura. Si veus que la teva connexió no funciona correctament, posa’t en contacte amb nosaltres i resoldrem la incidència. Així pots comprovar que tot funciona correctament abans que cobrem la primera factura.

Per regla general no es permet el pagament al comptat. Si el client així ho sol·licités, el departament d’administració hauria de donar-li el vistiplau.

L’Alta + Instal·lació i els dispositius addicionals, en el cas que s’adquireixin, es facturen entre 3 i 10 dies després de la instal·lació.

Les mensualitats es cobren a mes vençut, el primer dia de cada mes. La primera quota serà proporcional als dies des que el servei va ser contractat.

Per exemple, si se sol·licita el servei el dia 12 d’agost i la instal·lació té lloc el dia 17, es facturarà l’import de l’Alta + Instal·lació entre el dia 22 i el dia 27, i el dia 1 de setembre es pagaria la primera mensualitat, és a dir, l’import corresponent als 16 dies gaudits. Tot això per domiciliació bancària. A partir d’aquest moment, es carregarà el dia 1 de cada mes la quota mensual corresponent al mes anterior.

Sí. Truca’ns al 971 53 08 03 o envia’ns un correu electrònic per estudiar el teu cas.

Per donar-te de baixa de qualsevol dels nostres serveis has d’enviar un correu electrònic a bajas@ibred.es amb foto del teu DNI, indicant el teu nom, data i el motiu per el qual desitges rescindir el teu contracte amb nosaltres.

Suport Tècnic

Si t’has quedat sense connexió a Internet, desconnecta el POE durant 10 segons i torna-ho a connectar al corrent elèctric.

Si segueixes sense poder navegar posa’t en contacte amb nosaltres truca’ns al 971 53 08 03 o enviant un correu electrònica sat@ibred.es. Pots consultar el nostre horari de suport tècnic en l’apartat de Contacte.

El termini màxim de resolució d’incidències és de 48 hores encara que la major part d’elles es resol en menys de 24 hores.

Si necessites obrir ports, truca’ns al 971 53 08 03 o envia un correu electrònic a puertos@ibred.es indicant el nom de la persona o empresa que figura en el contracte.

Per què ib-red?

IB-RED va desplegar en 2013 la primera i única xarxa 4G fixa en les Illes Balears. Aquesta tecnologia ens permet oferir una connexió a Internet fixa a major velocitat, sense límit de descàrrega i amb una àmplia cobertura geogràfica.

Amb la nostra connexió a Internet podràs carregar pàgines de forma gairebé immediata, gaudir de pel·lícules en streaming sense esperes ni talls, pujar fotos a les xarxes socials amb rapidesa, jugar online amb fluïdesa gràcies a un ping molt baix i realitzar videoconferències d’alta qualitat. Tot això i molt més, gràcies a la xarxa 4G de IB-RED, la xarxa 4G de les Illes Balears.

Els productes comercialitzats amb la tecnologia 4G de IB-RED, a diferència del 4G mòbil, no tenen límit de descàrrega. Consisteixen en una tarifa plana de connexió a Internet que permet tenir fins a un màxim de 7 dispositius connectats alhora.

Si estàs tancant una operació important i després d’una frase has d’esperar uns segons per escoltar la resposta o si es talla la veu constantment, probablement acabaràs dels nervis. Si et trobes lluny de casa i estàs parlant amb els teus fills via Skype i veus els seus moviments en càmera lenta o el so no va amb la imatge, no gaudiràs de la conversa.

Gràcies al ping de IB-RED, la baixa latència que ronda els 30ms, la nostra connexió és ideal per mantenir videoconferències de forma fluïda i sense talls.

La connexió a Internet de IB-RED té un ping molt baix d’al voltant de 30ms, la qual cosa és perfecte per a l’ús i gaudi de jocs online.