*

IVA inclòs en tots els preus

Ib-red desplega fibra òptica en el Port de Pollença

Ib-red despliega fibra óptica en el Port de Pollença

Fibra òptica en tots els carrers del port a més de les zones de Llenaire, Gotmar, Siller, Bóquer, El Pinaret, El Vilà i la zona de Bellresguard.

Des de ib-red seguim amb el desplegament d'aquesta tecnologia en tots els municipis de Balears. I no podíem esperar més per a instal·lar-la en el Port de Pollença.

Hem desplegat fibra òptica, la tecnologia de banda ampla més capdavantera del mercat, a llars i empreses del nucli urbà, de la zona costanera (de Llenaire a la Base aèria) a més de la zona de Gotmar, Siller, Bóquer, El Pinaret, Bellresguard i El Vilà.

Som la primera i única companyia local a desplegar aquest tipus de tecnologia en aquestes zones.

La fibra òptica és la tecnologia més avançada del mercat i amb ib-red a més pots obtenir-la al millor preu: connexions de fibra + línia de mòbil amb trucades il·limitades i 20Gb des de 39€/mes (preu final, sense ensurts).

Per a facilitar el canvi, l'alta més la instal·lació és gratuïta i l'encaminador i el fix (més crides il·limitades) inclòs. A més, sense permanència.

Com a empresa Balear, nascuda a Pollença, volem que totes les poblacions de les illes comptin amb una connexió i oferta igual al de les grans capitals i a més servida amb un tracte pròxim.

No aturarem fins que la fibra òptica arribi a tots els residents de les Illes Balears.

I ara sumem Port de Pollença a Pollença a la fibra de Portocolom, Llubí, Lloret, Marratxí, Muro, Santa Eugènia, S’Horta, Sineu, Crestatx i Son Toni, Cala Murada, Calçs de Mallorca, Calonge, Colònia de Sant Pere, Betlem i Costitx.