*

IVA inclòs en tots els preus

Ib-red, primer operador a desplegar la fibra òptica a Santa Gertrudis

Ib-red, primer operador en desplegar la fibra óptica en Santa Gertrudis

Santa Gertrudis ja disposa de la fibra òptica d’ib-red amb velocitats de 100 MB, 600 MB i 1000 MB. Velocitats inimaginables, fins avui,per a aquesta localitat d'Eivissa.

Estam entusiasmats a anunciar-vos que els nostres veïns de Santa Gertrudis ja disposen de fibra òptica.

Som la primera companyia balear que ha fet possible l'execució d'aquest projecte, tan reivindicat pels seus habitants i visitants.

Ara Santa Gertrudis està a l'avantguarda de les telecomunicacions com qualsevol gran ciutat, però amb els avantatges que tant ens agraden de les petites localitats.

La fibra òptica és la tecnologia més avançada del mercat i amb ib-red a més de fiabilitat obtens un tracte pròxim; obtens una connexió a internet que sí que et tracta bé.

Actualitza't ja al millor preu.

Ja pots sol·licitar la teva connexió de fibra òptica per 29 €/mes (preu final).

O fibra òptica + mòbil amb trucades il•limitades i 20 GB per 39 €/mes (preu final).

A ib-red, l' alta més la instal·lació és gratuïta i el router i el fix (més cridades il·limitades) va inclòs. A més a més, sense permanència.

Consulta els plans disponibles a Santa Gertrudis en aquest enllaç: https://www.ibred.es/ca/fibra-optica-a-santa-gertrudis/

Perquè som una empresa d'aquí, de Balears, formada per residents a les Balears, no pararem fins a aconseguir que en tots els racons de les illes hi hagi connectivitat de qualitat.

També disposem de servei de fibra òptica en altres municipis d'Eivissa, Formentera, Mallorca i Menorca. Telefona'ns al 971530803 o contacta amb nosaltres a través de la web https://www.ibred.es/ca/contacte/ per a saber si tens cobertura.