*

IVA inclòs en tots els preus

La fibra òptica d’ib-red arriba a Formentera

La fibra óptica de ib-red llega a Formentera

Començam a donar altes de fibra òptica a l'illa per a equiparar la seva connectivitat a la de les grans ciutats.

Estam emocionats de fer el salt a la Pitiüsa menor i concloure el desplegament a n’Es Pujols, Ses Bardetes, Sant Ferran, Sant Francesc, La Savina i el Pilar de Mola, zones en les quals ib-red oferirà fins a ¡1000Mb simètrics!

Xerram de velocitats de 100Mb, 600Mb i 1000Mb de banda ampla ultraràpida. Inimaginables, fins al dia d'avui, per als habitants d'algunes zones de l'illa i als quals posicionam a l'avantguarda de la tecnologia.

Ib-red ofereix aquestes tarifes a partir de 29€ al mes (preu final, sense sorpreses) amb l'alta + instal•lació + router gratis. A més, la connexió de fibra òptica inclou una línia de telèfon fix (número nou o amb opció de portabilitat) amb trucades il•limitades a fixos i mòbils nacionals gratis.

Consultar les tarifes en aquest enllaç: https://www.ibred.es/ca/fibra-optica-a-formentera/

El nostre equip,seguint amb el seu objectiu de dotar de banda ampla ultraràpida a totes les localitats de les Balears que manquen d'ella, ha realitzat el tan esperat desplegament a Formentera.

Anam sumant pobles amb una xarxa de fibra òptica pròpia i independent i que ens permet gestionar tota la infraestructura. Així, podem donar un servei com el del comerç de proximitat que hi ha al teu poble; ens permet “bentractarte”.

En aquests moments ja tenim fibra òptica a Marratxí, Calonge, Pollença, Portocolom, Llubí, Lloret, Santa Eugènia, Sineu, Crestatx i Son Toni, Cala Murada, Cales de Mallorca, Colònia de Sant Pere, Muro, S’Horta, Costitx i en el ParcBit de Palma.

Estam entusiasmats d'anar augmentant localitats amb la nostra fibra òptica i molt agraïts per l'acolliment que tenim en cadascuna d'elles.

Perquè som una empresa d'aquí i no pararem fins a aconseguir que no hi hagi cap racó de les illes que es quedi sense connectivitat de qualitat.