*

IVA inclòs en tots els preus

Els veïns de la Colònia de Sant Jordi s'uneixen a la fibra òptica d'ib-red

Los vecinos de la Colònia de Sant Jordi se suben a la fibra óptica de ib-red

La fibra òptica que sí et tracta bé arriba a la Colònia de Sant Jordi

Des d'ib-red hem desplegat la fibra òptica pròpia en aquesta localitat del Migjorn. Així, acostem la connexió a internet d'alta velocitat oferta amb un tracte proper als seus habitants.

Aquest desplegament ens acosta a l'objectiu d'ib-red; que tots el residents de les balears rebin una connexió ràpida i fiable i amb un tracte proper i dedicat. Perquè tots hem de ser tractats com ens mereixem.

Ib-red ofereix plans de fibra òptica per 29€ al mes (preu final, sense sorpreses) amb l'alta + instal·lació gratis i encaminador inclòs. Si prefereixes un pla amb una línia mòbil de 20Gb n'hi ha per 39€/mes.

Som una empresa Balear, nascuda a Pollença, per això entenem i coneixem de primera mà a què s'enfronten els residents de les illes quan parlem d'internet.

Estam compromesos a donar solucions de connexió d'alta velocitat, però amb el tracte de la teva tenda de barri i familiar.

Els residents de la Colònia de Sant Jordi, s'uneixen a altres pobles de les Illes Balears, i ja poden gaudir de la fibra òptica que sí et tracta bé.