*

IVA inclòs en tots els preus

Ib-red desplega fibra òptica pròpia a Campanet

Ib-red despliega fibra óptica propia en Campanet

Els residents de Campanet ja poden gaudir d'una connexió a internet que sí que et tracta bé.

La direcció d’ib-red contínua amb l'aposta de dotar de fibra òptica pròpia als municipis de Balears, especialment les zones on històricament existeixen deficiències de connectivitat.

Ara, és el torn de Campanet que ja pot connectar-se a la xarxa de fibra òptica d’ib-red i rebre un tracte per part de l'equip que se centra en: accessibilitat per a contactar amb nosaltres de persona a persona, claredat per a obtenir respostes honestes i senzilles d'entendre, dedicació per a rebre professionalitat i temps per part nostra i fiabilitat en la connexió ràpida i estable.

Oferim serveis a partir de 100Mb per només 29€ al mes (preu final, sense ensurts) amb l' alta + instal·lació gratis i router inclòs..

A més a més, la connexió de fibra òptica inclou una línia de telèfon fix (número nou o amb opció de portabilitat) amb cridades il·limitades a fixos i mòbils nacionals gratis.

Continuam desplegant a altres poblacions de les illes amb la xarxa de fibra òptica pròpia.

Gràcies al fet que ib-red pot gestionar tota la infraestructura i no depèn d'altres operadors externs, podem oferir-te un servei de comerç de proximitat.

Ja tenim fibra òptica pròpia a Betlem, Cala Murada, Cales de Mallorca, Calonge, Colònia de Sant Pere, Costitx, Crestatx i Son Toni, Lloret, Llubí, Marratxí, Muro, Parc Bit Palma, Pollença i Port de Pollença, Portocolom, Santa Eugènia, Santa Gertrudis, S´Horta, Sineu, Formentera..

Estam agraïts per l'acolliment que tenim a cadascun d'ells.