*

IVA inclòs en tots els preus

La fibra òptica arriba a Calonge

La fibra óptica llega a Calonge
Les petites poblacions són les grans oblidades i la nostra principal meta és dur fibra òptica a aquestes àrees de Mallorca. I li ha tocat el torn a Calonge.

On tornam a ser els primers a començar el desplegament de fibra òptica a una altra població mallorquina que fins ara només podia comptar amb el rudimentari ADSL de l’antic cable telefònic.

Des d’ib-red oferim connexions de fibra des de 29€/mes (preu final, sense ensurts) amb l’alta més la instal·lació gratuïta i el router i el fix (més cridades il·limitades) inclòs.A més a més, sense permanència. Pots conèixer les diferents tarifes en aquest enllaç. aquest enllaç.

L’ADSL s’ha quedat obsolet enfront de la fibra òptica. Els problemes que genera passar la connexió per l’antic cable de coure perjudica la usabilitat de la teva internet. Lentitud i talls són habituals en l’ADSL i inexistents en la fibra òptica.

Com a empresa de les illes, volem que totes les poblacions de les Balears comptin amb una connexió i oferta igual al de les grans capitals i amb aquest objectiu no pararem fins que la possibilitat de comptar amb fibra òptica s’estengui a tots els residents de les Illes Balears.

I ara sumam Calonge a Pollença, Portocolom, Llubí, Lloret, Santa Eugenia, Sineu, Crestatx i Son Toni, Cala Murada, Cales de Mallorca, Colònia de Sant Pere i Costitx.