*

IVA inclòs en tots els preus

Tu, jo, vosaltres, ells i tots nosaltres, som i volem ser bentractats de manera justa, igualitària, amb respecte, educació i afecte. Per aquesta raó hem creat aquesta llista de compromisos, per a complir, i per a ser complerts.

Punts del nostre pla

1-plandecompromiso-ibred-web-transp-curtidos1000sinstalaciones-v2

#1 Experimentats en 1000s d’instal·lacions

La teva connexió instal·lada per veterans. Instal·lam connexions a internet des de 2007, abans dels telèfons intel·ligents. Hem fet més de 25.000 instal·lacions en domicilis de les Illes. Compta amb la nostra experiència.

2-plandecompromiso-ibred-web-transp-sinsustos

#2 Sense ensurts

Clars des d’abans de contractar-nos. Simplicitat en els nostres preus, i sempre apareixen amb IVA. No tenim paquets confusos, ni promocions que s’encareixen inesperadament. Saps el que pagaràs.

3-plandecompromiso-ibred-web-transp-catar

#3 Tastar

No cobram la primera factura fins transcorregut 5 dies. Així, pots comprovar que tot funciona correctament abans que et cobrem. Comences a pagar quan està funcionant al 100%

4-plandecompromiso-ibred-web-transp-sincronometros-v2

#4 Sense cronòmetres

Et dedicam el temps que sigui necessari. Quan estam amb tu, no dialoguem amb pressa, no t’atenem amb pressa. Amb dedicació i atenció el resultat és més efectiu. Sigues atès sense pressa.

5-plandecompromiso-ibred-web-transp-sinobligaciones

#5 Sense obligacions

Contrata lo que necesites, si es Internet, Internet. Si no quieres tener la línea móvil de ib-red, no te obligamos. No hacemos paquetes, pero sí descuentos 😉 No paguis pel que no necessitis.

6-plandecompromiso-ibred-web-transp-adiosburocracia

#6 Adéu burocràcia

Senzillesa en els tràmits. Donar-se de baixa és tan senzill com donar-se d'alta (n'hi ha prou amb sol·licitar-la via email adjuntant una fotocòpia del DNI). Et volem a ib-red sense fer-te la traveta. Elimina la teva desesperació i allibera el teu temps.

7-plandecompromiso-ibred-web-transp-cuandonecesitasalgo

#7 Quan necessites alguna cosa, ho necessites ja

Donam resposta a les teves sol•licituds com més aviat millor. Suport tècnic de dilluns a diumenge de 9.00 a 19.00, noves instal•lacions en 4 dies i assistències en el domicili al voltant de 24 hores (segons últimes estadístiques). Sempre tractam de reduir temps. Sé atès amb rapidesa.

8-plandecompromiso-ibred-web-transp-lonuestroesunhola

#8 El nostre és un Hola!

Hi ha holas i holas! T’atenem amb vivacitat. Enèrgics. Positius. Alegres. Perquè des de l’alegria tot s’afronta amb més ganes, amb més il·lusió. Tot s’emporta millor i s’arriba a una conclusió més satisfactòria. Sigues atès amb ganes.

9-plandecompromiso-ibred-web-transp-elnumber1

#9 El number 1

Als clients d’ib-red els donam prioritat. Si pujam megues, als nostres clients primer. Si baixam preu, als nostres clients primer. Si instal·lam nova tecnologia, als clients de sempre també. Els nostres clients van primer

10-plandecompromiso-ibred-web-transp-telodamosmascado

#10 T’ho donam mastegat

Ho fem per tu. La teva part és cridar-nos i gaudir d’internet, la resta és cosa nostra. T’informam, t’instal·lam, et mantenim i, després de la baixa, et desinstal·lam i retiram els equips. El teu temps és teu.

11-plandecompromiso-ibred-web-transp-nosesforzamosmasquelasgrandes

#11 Ens esforcem en tu més que les grans

La nostra competència és dura, multinacionals amb milions de clients en centenars de països… Per això, nosaltres pensem més en tu i estem més disponibles. Sé atès amb dedicació.

12-plandecompromiso-ibred-web-transp-invertimosenti

#12 Invertim en tu

Fem publicitat? Sí, però poca. Gairebé tot el pressupost de màrqueting va a desenvolupament de producte i equip humà. El nostre focus és donar un bon servei i preu. La nostra publicitat ets tu. Invertim en la teva connexió.

13-plandecompromiso-ibred-web-transp-tradiciones

#13 Són les nostres tradicions

Som d’aquí i som aquí. Tot l’equip ib-red residim a les Illes, estimam viure aquí. El nostre telèfon, també, és d’aquí, prefix 971. Oficines a Mallorca, Menorca i Eivissa. Escolta una veu propera.

14-plandecompromiso-ibred-web-transp-buscaselmejorprecio

#14 Cerques el millor preu?

Des del principi, rebràs el millor preu al qual podem arribar. No estem en un soc. No regatejam amb els nostres clients, ni per a dalt, ni per a baix. Els nostres preus clars i a la vista. Contracta al millor preu.

16-plandecompromiso-ibred-web-transp-unlibroabierto

#15 Un llibre obert

No pensam amagar les clàusules dels nostres serveis. Les condicions en lletra llegible i, les més importants, a la vista. Saps el què contractes.

17-plandecompromiso-ibred-web-transp-tuopinionesoro

#16 La teva opinió és or

L’opinió dels nostres clients no passa desapercebuda. Pots contactar amb nosaltres en les nostres 4 oficines, per telèfon, email o per les xarxes socials. Els teus suggeriments són atesos i tramitats. Escoltant la teva opinió et donam un millor servei.

18-plandecompromiso-ibred-web-transp-nosreunimos

#17 Ens reunim?

Ens agrada tenir-te en persona. Si prefereixes contractar o resoldre els teus dubtes cara a cara, visita’ns. Tenim 4 oficines repartides a les Illes on reunir-nos; si no per email, telèfon o videotrucada. Pots visitar-nos quan vulguis, som a prop.

19-plandecompromiso-ibred-web-transp-casitodoportenerte

#18 “Gairebé tot” per tenir-te a ib-red

Treballam per a donar el nostre millor servei i condicions. Et volem a ib-red molts anys. Però no t’oferirem preus fora del nostre catàleg, ni regals. Si trobes una mica millor… digues-nos què és i treballarem i millorarem perquè tornis. Respectam a tots els nostres clients per igual.

20-plandecompromiso-ibred-web-transp-lascosasconoson

#19 Les coses com són

Recomanam la connexió que més s’ajusti al teu ús d’Internet, no la que més s’ajusti al nostre compte bancari. I si després de provar-la no s’ajusta, pots pujar o baixar, per descomptat, sense cost. No malgastis els teus diners, no malgastis megues.

21-plandecompromiso-ibred-web-transp-nosponemosentupiel

#20 Ens posam en la teva pell

Quan ens crides, ens posam en el teu lloc. Parlam amb persones, no amb màquines. Tens nom i cognoms, dies alegres i moments durs… Ens importes i donarem resposta a les teves necessitats d’Internet i mòbil. Sigues escoltat i comprès.

22-plandecompromiso-ibred-web-transp-mismoproductomismoprecio

#21 Mateix producte, mateix preu

Els nostres productes costen el mateix per a tots; al·lots, al·lotes; alts, baixos; visquis a Llubí, Sineu, Mahó… el mateix. Tant si has dit que te’n vols anar, com si no. Us respectam per igual. Sent la tranquil·litat de rebre la millor oferta.

23-plandecompromiso-ibred-web-transp-nosiemprelucharemosporti

#22 No sempre lluitarem per tu

Si no tractes bé als companys de ib-red; faltes al respecte, insultes, agredeixes… Llavors, som nosaltres els que no et volem. Et respectam al màxim, respecta'ns. Nosaltres som ib-red, tu ets ib-red. Respectem-nos.

24-plandecompromiso-ibred-web-transp-comotú

#23 Com tu!

L’única manera d’entendre la teva relació amb els nostres productes és conèixer-los. Nosaltres, també, ens connectam a Internet, també, empram ib-red. Entenem el què ens comptes.

25-plandecompromiso-ibred-web-transp-lonuevoparatodos

#24 Allò nou per a tots

Renovam la nostra tecnologia i quan la implementam la instal•lam a nous clients, i, també, actualitzam als nostres clients, per descomptat, sense cost. Actualitzam la teva tecnologia, milloram les teves prestacions.

26-plandecompromiso-ibred-web-transp-llevamosinternetdondeotrosnollegan

#25 Duim Internet on altres no arriben

170 repetidors i continuam creixent. Presents a totes les illes, fins i tot a Cabrera, i continuarem treballant perquè a cada racó de les Illes hi hagi bona cobertura d’internet. Internet on tu necessitis.

I en tenim més

Vols saber més més sobre ib-red?