*

IVA inclòs en tots els preus

Serveis per a professionals ib-red

Serveis profesionals i a mida

Cada empresa té les seves característiques pròpies i el nostre objectiu és adaptar els nostres serveis per a professionals ib-red a cada client i col·laborar com un membre més del teu equip.

Àrees wifi i hotspots

Estem especialitzats en la instal·lació i creació de xarxes wifi professionals en interiors i exteriors. 

Proporcionem servei de manteniment tècnic preventiu, control, gestió remota, optimització i priorització de trànsits per classificadors i resolució d'incidències. 

Oferim la possibilitat de crear accessos gratuïts patrocinats o maneres d'accés de pagament mitjançant targeta de crèdit o prepagament per a generar ingressos amb la venda del servei.

Connexions dedicades

Recomanat per a mitjanes i grans empreses que requereixin connexió a Internet d'alta qualitat per a connectar xarxes d'ordinadors, servidors i/o implementar serveis de correu electrònic o web.

Un accés a Internet exclusiva en el qual l'amplada de banda no es comparteix amb altres usuaris. El client es connecta de manera directa a un dels nostres nodes repartits per tota la geografia balear.

IP estàtica

Permet a l'usuari muntar servidors web, correu, FTP, aplicacions online, serveis de VoIP, VPN, passarel·les de pagament, etc i dirigir un nom de domini a aquesta IP sense haver de mantenir actualitzat el servidor de DNS cada vegada que canviï la IP com ocorre amb les IP públiques.

VPN

Permet crear una connexió segura a una altra xarxa a través d'Internet. Quan connectes qualsevol dispositiu a una VPN, aquest actua com si estigués en la mateixa xarxa que la que té la VPN i tot el trànsit de dades s'envia de manera segura a través de la VPN.

Solucions Net-Lan

Proporcionen les capacitats de connectivitat necessàries entre les seus d'una empresa per a la creació d'una Intranet.

Permet tenir connectades totes les seus i/o delegacions amb ubicacions disperses geogràficament d'una empresa. D'aquesta forma, poden compartir tots els recursos desplegats en cadascuna d'elles.

Trànsit IP Majorista

ib-red disposa d'una infraestructura i un equip d'enginyers tècnics de telecomunicacions formats per al desplegament de xarxes específiques de dades que subministren capacitats superiors a 200 Megues en pràcticament qualsevol lloc de la geografia balear. 

Estem especialitzats en accessos a Internet d'alta capacitat i comptem amb acords partners i fabricadors de reconegut prestigi (Abertis Telecom, Multimèdia, Islalink, Huawei, Cambium, Cergaom, etc.)

 

Còpia de seguretat automàtica

En cas de caiguda d'una porta d'enllaç o operador, el nostre sistema de còpia de seguretat, de manera automàtica, treu tot el trànsit per un altre ISP i envia un missatge al responsable de la xarxa informant de la caiguda. Una vegada s'ha restablert el sistema, es restaura la configuració d'aquest.

 

Càmeres de seguretat IP

ib-red, en col·laboració amb diverses empreses especialitzades en instal·lació de càmeres de seguretat IP, ofereix una solució conjunta per a fer tasques de televigilància, teleobservación o teleactuación en directe; mitjançant sistemes sense fils.

Contacte

Estem encantats d'ajudar-te.

    El teu assessor ib-red

    T'oferim un servei d'assessor comercial dedicat per a resoldre els teus dubtes cara a cara.

    ibred-hombreconfira