*

IVA inclòs en tots els preus

Àrees Wifi i Hotspots

Necessites ampliar l'extensió de la teva àrea Wifi?

Desenvolupem un àmplia àrea Wifi per a empreses, interior i exterior, amb la possibilitat de contactar múltiples dispositius alhora, des de 6, 8, 10… per a habitatges, fins a desenes en el cas de restaurants i oficines i centenars en el de grans hotels. Tenim el servei a mida per a desenvolupar l'àrea Wifi per a empreses que necessites!

Ens esforcem a donar-te raons

Per què triar ib-red?

icon-ib-red-gente-2020

# Col·laborem amb la teva empresa com a part de l'equip

Els teus objectius són els nostres objectius i treballarem per a aconseguir que els realitzis. Farem un bon equip

icon-ib-red-herramientas-2020

# Experimentats en 1000s d’instal·lacions

Desde 2007, hemos hecho más de 25.000 instalaciones. Treballem amb tot tipus d'empreses millorant la seva conectivitat.Compta amb la nostra experiència.

icon-ib-red-mano-ok-2020

# Tot clar des del principi, perquè ens entenguem

Les coses com són. No tenim lletra petita, tots els detalls per endavant. Sense ensurts! Saps el que rebràs i per quant.

areaswifi1

Les solucions a mida per a àrees wifi de ib-red són l'opció més eficaç si es tracta d'un wifejat professional per a cases de lloguer vacacional, hotels, apartaments, locals comercials, oficines, ports, aeroports, etc. Amplis espais que requereixin d'una cobertura wifi extensa o/i amb múltiples dispositius connectats alhora.

L'equip tècnic de ib-red, amb àmplia experiència i que compta amb més de 10 anys en el desenvolupament d'aquesta mena de projectes, valora les zones i espais a cobrir i el número d'usuari que es connectaran a la xarxa i sobre la base d'aquesta anàlisi realitza un pressupost.

Per a aconseguir una extensió de cobertura wifi de qualitat i robusta, el nostre equip prioritza sempre l'optimització de recursos i la gestió en remot dels dispositius. Incloure el manteniment tècnic de control i gestió en remot és una característica interessant per a garantim la màxima seguretat i una cobertura i qualitat de servei òptima en tot moment, permetent que et despreocupis.

Ajudem a cases de lloguer vacacional, hotels, apartaments, locals i centres comercials, ports, aeroports, etc a disposar d'àmplies àrees Wifi on es podran connectar múltiples dispositius alhora.

Els usuaris cada vegada demanden més aquest servei d'àrees Wifi per a empreses que ja és considerat com un servei addicional obligat per a aquest tipus de negocis. A ib-red podem ajudar a millorar la satisfacció dels teus clients oferint una connexió a internet estable i ràpida en tot el reciento, tant exterior com interior.

Donant la possibilitat d'oferir el servei amb accessos gratuïts o de pagament segons les característiques de l'àrea Wifi que requereixis crear. I de diferència entre la xarxa d'accés per als clients i la dels treballadors.

areaswifi2

Algun dels nostres clients i col·laboradors

Confien en nosaltres

Altres productes que et poden interessar

Comprats junts habitualment

extender

PLC

72

Extensor de Wifi per línia elèctrica. Elimina les zones sense Wifi o amb senyal feble. On hi ha una presa de corrent, hi ha una connexió Wifi.
plc

Extender

45

Cobertura total per a cases grans. Estén la cobertura per a tota la casa, situant l'Extender en el lloc adequat.
icon-ib-red-antena-repetidor-2020

Connexions dedicades

Connecta't directament al nostre node i obtingues un accés a Internet exclusiva en el qual l'amplada de banda no es comparteix amb altres usuaris.

El teu assessor ib-red

T'oferim un servei d'assessor comercial dedicat per a resoldre els teus dubtes cara a cara.

ibred-hombreconfira