*

IVA inclòs en tots els preus

La fibra d’ib-red ja està disponible a Marratxí

La fibra de ib-red ya está disponible en Marratxí
Les zones de Son Daviu Nou, Sa Planera, Es Garrovers i Ses Trempes a la fi disposen de connexió de fibra òptica.

Seguim amb el nostre objectiu de dur la fibra òptica a petits nuclis de població històricament oblidats per les multinacionals de telecomunicacions.

Una vegada més som els primers a desplegar fibra òptica a zones de Mallorca.Aquesta vegada és el torn de Marratxí, concretament les zones de Son Daviu Nou, Sa Planera, Es Garrovers i Ses Trempes que, fins ara, només podien comptar amb la rudimentària connexió ADSL.

A partir d’ara connectar-se a internet d’alta velocitat és possible en aquesta zona. Estam parlant de velocitats de 100Mb, 600Mb i 1000Mb!, 10 vegades més del disponible actualment i al mateix preu.

I el millor: des de 29€/mes (preu final, sense ensurts) amb l’alta més la instal·lació gratuïta i el router i el fix (més cridades il·limitades) inclòs. Sense permanència. Pots conèixer les diferents tarifes en aquest enllaç.

Des d’ib-red volem que totes les poblacions de les illes comptin amb una connexió a internet de qualitat equiparada, en preu i megues, al de les grans ciutats. Aquest és el nostre objectiu i seguirem fent feina fins a aconseguir que cada racó de les Illes Balears compti amb una excel·lent connectivitat a internet.

Estam entusiasmats d’anar augmentant localitats amb les nostres connexions de fibra òptica. Marratxí ara se suma a Calonge, Pollença, Portocolom, Llubí, Lloret, Santa Eugenia, Sineu, Crestatx i Son Toni, Cala Murada, Cales de Mallorca, Colònia de Sant Pere i Costitx.

Només ens queda donar-vos les gràcies per l’acolliment que estam tenint en cadascun dels pobles en els quals despleguem.Veiem la nostra il·lusió summament recompensada. Gràcies!