*

IVA inclòs en tots els preus

El campus Rudy Fernández disfruta de la rapidez de nuestra conexión a internet

El campus Rudy Fernández disfruta de la rapidez de nuestra conexión a internet

“ib-red és un 10 en tot: en la contractació, en la instal·lació i en el servei”, Marta Fernández

El Campus Rudy Fernández és un espai per a nens i joves d'entre 7 i 17 anys, als quals els apassiona el bàsquet en particular i l'esport en general.

Tant Rudy, líder de l'equip humà del RF5 Camp, com Marta Fernández, directora i coordinadora de l'equip tècnic, han creat aquest espai per a promoure valors esportius, d'equip i de convivència.

Afortunadament, des de fa més de 10 anys, ens han triat perquè els acompanyem en aquest camí i nosaltres estam orgullosos de créixer al seu costat.

Des d’ib-red, hem aportat el nostre granet de sorra dotant al campus de connectivitat a internet: una xarxa pública per als “campers” i una privada per a l'organització.

Marta Fernández, la hermana de Rudy, nos comenta que toda la familia Fernández utiliza ib-red a nivel personal y también para todo el campus. “Hace años que trabajamos con ib-red y estamos muy contentos. Usamos la conexión a diario para subir videos y fotos, así como para estar conectados a las redes sociales constantemente”.

El primer contacte amb ib-red

A Pollença, on està situat el campus, uns coneguts de la família Fernández els van comentar sobre la nostra existència com a empresa proveïdora de serveis d'internet.

“En aquest moment, ens van dir que ib-red funcionava molt bé i que tenien una oficina a Pollença, on nosaltres estam. Així va ser com vam decidir contactar amb ib-red i, des del primer minut, el tracte ha estat excepcional. Ja fa molts anys que col•laboram i esperam que siguin molts més perquè realment estam encantats”, comenta Rudy Fernández.

El problema més gran amb el qual es trobaven abans de comptar amb els nostres serveis era que algunes zones no tenien connexió i havien d'utilitzar les seves dades mòbils personals, però “des que col·laboram amb ib-red, hem fet un salt de qualitat, oferint nous serveis a totes les famílies i a tota la gent que ens segueix”, comenta Marta.

Per a Rudy i Marta això és essencial, ja que com a campus tenen l'opció anomenada jugador intern, que dóna als joves la possibilitat d'allotjar-se amb pensió completa, participant en totes les activitats i tallers.

Per què ib-red i no altres alternatives?

Marta Fernández no dubta a afirmar que mai han contemplat altres opcions perquè estan molt satisfets amb el servei. “Mai hem tingut cap problema i el rendiment ha estat excel•lent. A més, la col·laboració va creixent a més serveis, per la qual cosa mai hem necessitat considerar a cap altra empresa”.

“Les diferències amb altres alternatives que conec són el tracte personal, la qualitat humana i professional, la rapidesa i la qualitat del servei a l'hora d'instal·lar-ho, a més de la velocitat amb la qual funciona”, remarca Rudy sense dubtar-ho.

Rapidesa: la premissa d’ib-red

Si una paraula s'ha repetit durant la xerrada amb Marta Fernández, és “rapidesa”. Segons Marta, “contractar i instal·lar els serveis d’ib-red és un dels motius pels quals estam tan contents, perquè com a empresa són un 10 en tot: rapidesa en la contractació, en la instal·lació i en el servei. Davant qualsevol inconvenient, vénen immediatament i l'arreglen en poc temps. El contacte és molt directe i no has d'estar en espera perquè t'ajudin. Estam completament satisfets”.

“A nosaltres ens ha canviat per a bé en tots els sentits perquè tenim ib-red en tot el nostre campus”, explica Marta. I això no és poc, ja que les instal·lacions del campus Rudy Fernández compten amb dotze pistes de bàsquet, una d'atletisme, piscina, pista de tenis i camp de futbol.

Abans d'acabar la xerrada, Marta confirma que recomana ib-red a totes les persones que estiguin buscant un bon servei de connexió a internet. “Per tot l'esmentat, per descomptat que recomanaria l'empresa a qualsevol persona, perquè ib-red és un deu en tot”.

Si quieres conocer más sobre los servicios de ib-red, te invitamos a visitar nuestra web ibred.es