*

IVA inclòs en tots els preus

Toni Coll gaudeix de la velocitat del servei de fibra òptica d’ib-red

Toni Coll disfruta de la velocidad del servicio de fibra óptica de ib-red

“La fibra óptica nos ha ayudado a poder servir más rápido a nuestros clientes”

Toni Coll forma part de l'empresa Comercial Coll, un negoci familiar fundat a Lloret de Vistalegre en 1987, dedicat a la distribució de productes zoosanitaris, amb especialitat en els cavalls d'esport.

Desde hace un tiempo, Toni cuenta con nuestros servicios tanto para su hogar como para su empresa, dado que fuimos los primeros en llevar fibra òptica, al pueblo de Lloret.

Toni, quins problemes tenies abans de contractar ib-red en el teu negoci i a ca teva?

Comptava amb una connexió molt lenta a l'empresa, ja que, on tenim el negoci, no hi havia possibilitats de posar fibra òptica. A ca meva, directament no arribava internet.

Quin tipus de connexió tens avui?

A l'empresa Comercial Coll tenc una conexió de fibra òptica de 600 MB simètrics, mentre que a ca meva casa tenc la tecnologia WiMAX 20 MB.

Quina ha estat la teva experiència amb la fibra òptica? Trobes avantatges si la compares amb altres serveis?  

Sí, per descomptat, El primer avantatge és la velocitat. Com nosaltres treballem en xarxa, aquesta era una de les principals prioritats. Encara que vaig tenir un problema al començament, ib-red me'l va solucionar molt ràpidament.

Quan va ser el moment en el qual vas decidir provar una altra empresa de serveis d'internet?

Quan vaig veure que instal·laven fibra òptica per la meva zona, realment no ho vaig dubtar. De seguida em vaig posar en contacte amb ib-red. A més, ja havia vist publicitat en televisió i havia escoltat bons comentaris de l'empresa pel boca a boca de la gent.

Vas analitzar altres opcions a més d’ib-red?

No vaig contemplar més opcions perquè ib-red em va cridar molt ràpidament, així que va ser fàcil decidir-me per ells.

Com va ser el procés de contractació i instal·lació dels serveis d’ib-red?

Va ser realment molt simple. Em vaig posar en contacte amb ells, definim un dia d'instal·lació i en dos dies ja estava tot funcionant operativament.

Quin ús li dónes a internet? 

A Comercial Coll tenim tots els programes en xarxa, per la qual cosa era imprescindible disposar d'una bona connexió per a treballar bé. A la meva casa, en canvi, ho utilitzo per a veure sèries i fer treballs des d'allí.

Com t'ha ajudat ib-red a resoldre els problemes que tenies anteriorment?

La velocitat que ofereix ib-red és la gran diferència. El servei de fibra òptica ens ha ajudat a poder servir més ràpidament als nostres clients i a no fer-los esperar, per exemple, cada vegada que es fa una factura. També podem oferir connexions remotes, un servei que abans era impensable.

Si necessites assessorament sobre els nostres serveis, visita la nostra web ibred.es