*

IVA inclòs en tots els preus

Roger Weir va aconseguir tot el que necessitava amb ib-red

Roger Weir consiguió todo lo que necesitaba con ib-red

El poble de Betlem ja compta amb fibra òptica i clients com Roger Weir estan gaudint dels seus beneficis.

Roger Weir es va jubilar en 2008 i ara viu a Betlem, Mallorca, on té un apartament des de 2003. Abans de jubilar-se era comptable, però va passar gran part del temps dirigint diversos negocis al Regne Unit. Per aquesta raó, va usar Internet per a treballar.

Al principi, el servei d'Internet que utilitzava era d'una altra empresa i anava a través del telèfon fix (ADSL). I segons Roger, "això va ser terrible, les velocitats poques vegades van superar els 0,4 Mbps i només van funcionar la meitat del temps. Malgrat moltes cridades als enginyers, mai van poder millorar el servei. Això em va causar molts problemes com, en aquest moment, encara estava treballant i ni tan sols podia tenir accés al correu electrònic de manera fiable. Regularment, havia de visitar cafès d'Internet per a posar-me al dia"..

Alguna cosa havia de canviar

Roger va descobrir ib-red mirant tanques publicitàries sobre el servei WiMAX, que en aquest moment era de 8 Mbps. Com ell diu, això va ser "una millora enorme".

Després de veure l'anunci, va decidir cridar-nos i va tenir el sistema instal·lat molt ràpidament en 2014. Roger estava encantat amb el servei: "Era de confiança, ràpid i podia treballar i comunicar-me des de l'apartament"..

A més, ens va dir que el seu apartament està "en un complex, i això significava que els enginyers havien d'esbrinar on instal·lar l'antena i manejar el cablejat. Van fer un treball excel·lent"..

Amb els anys, més precisament a finals de 2019, decidim millorar la xarxa WiMAX i renovar els equipaments per a millorar el senyal; i per això decidim oferir-li aquesta actualització sense cap cost.

I durant aquest any, implementam fibra òptica a Betlem, el poble on viu Roger. Així és com va aconseguir aquesta migració a la fibra.

Com se sent Roger amb ib-red avui

Quan li demanam sobre la seva satisfacció amb el servei, es va mostrar totalment lapidari: "Mai he considerat a ningú més perquè mai ho he necessitat".

Però hi ha alguna cosa més que Roger valora de la nostra empresa i és la possibilitat de contactar amb nosaltres a través de Twitter. Això va ser un plus que ho va fer molt feliç, ja que usa aquesta xarxa social sovint

En conclusió, Roger no podria estar més feliç amb la seva connexió. Avui, gràcies a ib-red, "tot el que estàvem acostumats a fer al Regne Unit (Netflix, iPads) el podem fer a Mallorca i si tenim convidats, ells també poden usar Internet"..

Si también quieres unirte a esta gran familia llamada ib-red, visita nuestra web. Estamos aquí para ayudarte a obtener la mejor conexión de telecomunicaciones.