*

IVA inclòs en tots els preus

Turistes i empleats de l’hotel Rafal Rubí ja gaudeixen del servei d’ib-red

Turistas y empleados del hotel Rafal Rubí ya disfrutan del servicio de ib-red

“ib-red està molt ben implantat a l'illa de Menorca”

Rafal Rubí és un hotel rural de l'illa de Menorca que compta amb espais verds i naturals per a passar unes vacances de pura relaxació i absolut benestar. Aquesta espectacular finca en el camp s'ha renovat per a obrir com a agroturisme.

Les cases, que es troben a quinze minuts de l'aeroport i a vint minuts de platges paradisíaques, s'estenen de llarg a llarg de cinc hectàrees amb jardins, horts, piscines i boscos d'oliveres silvestres.

ib-red va instal·lar wifi en totes les zones comunes de l'hotel Rafal Rubí, incloent la zona de la piscina i del bar. Així mateix, tot el complex està cablejat entre si per fibra òptica i compta amb un sistema de càmeres.

“Utilitzam ib-red per a tots els edificis, excepte en el camp, perquè és absurd portar el servei a un lloc tan gran. És a dir, tot l'entorn de l'hotel i les habitacions on allotgem als clients tenen la connexió d’ib-red”, comenta la directora de l'hotel Rafal Rubí, Àgueda Cardona Orfila.

Sobre les inquietuds que tenien respecte a la possibilitat de comptar amb una connexió a internet en una finca allunyada del centre urbà, la directora Àgueda ens comenta: “Aquí en el camp, les cobertures no són molt bones i calia cercar una solució. Així que en aquest moment vam decidir contractar directament a ib-red i no analitzàrem altres opcions”.

La directora Cardona fa referència al servei de línies dedicades de ib-red, que consiste en la instalación de una antena exclusiva para el negocio en nuestra torre y que suele usarse cuando este precisa de una conectividad muy amplia.

Cream un punt a punt amb el seu hotel, generant una via d'enviament de les dades (megues) exclusiva entre la torre d’ib-red i l'antena instal·lada al seu hotel rural. Aquestes connexions dedicades proporcionen un cabal d'internet constant, directe i segur que, entre altres avantatges, permet tenir connectats a centenars d'usuaris, el cas de l'hotel hostes, en el mateix moment.

Per què ib-red i no altres alternatives?

Àgueda Cardona afirma que ib-red els va semblar el servei més adequat perquè “està molt ben implantat a l'illa de Menorca. A més, el propietari ja coneixia a altres persones que tenen ib-red i que estan molt contentes amb el servei”.

El procés d'instal·lació es va realitzar en diferents etapes, ja que explica Àgueda, “en obrir l'hotel enguany, vam haver d'anar ampliant algunes àrees amb els dies i, per tant, la cobertura. Hem hagut de fer uns canvis i, des d’ib-red, els empleats han estat molt ràpids i flexibles”..

Al començament, només comptaven amb internet per als habitatges, però, per a rebre clients necessitaven més potència. “Va ser en aquest moment en el qual contractàrem la nostra pròpia antena de l'empresa ib-red”, explica Àgueda.

El tracte amb el client: El més destacat

El nostre objectiu sempre és prioritzar l'atenció als nostres clients i, afortunadament, això es veu reflectit en la realitat. Quan li preguntem a Àgueda què destaca d’ib-red, no va dubtar un segon a expressar: “Jordi Espinar (delegat d’ib-red Menorca) és qui ve constantment i és un megaprofesional. Sap molt, actua molt ràpidament i sempre està disposat a ajudar. Avui dia, fa falta més gent com ell”.

Si vols informar-te més sobre els nostres serveis, pots entrar en la nostra web  ibred.es i enviar-nos la teva consulta.