*

IVA inclòs en tots els preus

Els enllaços dedicats, ideals per a empreses

Los enlaces dedicados, ideales para empresas

En l'actualitat, el món es mou de manera digital. Cada vegada és més necessari que les empreses tenguin una connexió d'internet estable, de confiança i d'alta velocitat i per a això existeixen els enllaços dedicats..

Segurament has sentit parlar alguna vegada sobre aquesta mena de conexiones dedicada però no saps si aquest tipus de connexió a internet pot ser interessant per a la teva empresa.

A continuació, te comptarem tot el que necessites saber sobre aquest tipus de connexió avançada per a empreses, de manera que puguis usar-la en el teu negoci i oblidar-te per sempre dels problemes de connexió a internet que hagis tingut fins avui.

Què són els enllaços dedicats?

Abans de continuar i mostrar-te tots els avantatges de les línies dedicades és necessari que sàpigues bé què són. D'aquesta manera sabràs si és la solució ideal per al teu negoci.

Els enllaços dedicats. són un tipus de connexió a internet connexió a internet que permet a la teva empresa estar connectada a la xarxa global o internet de manera permanent, és a dir, totes les hores de tots els dies de l'any.

A diferència de la connexió comuna de banda ampla,les línies dedicades no depenen d'una connexió telefònica. Aquesta és una connexió directa i exclusiva entre el proveïdor del servei a internet i el client..

Les línies dedicades són directes i exclusives entre el proveïdor d'internet i el client

Això representa un gran avantatge. Ja que, a diferència d'una connexió de banda ampla,aquest tipus d'internet per a empreses garanteix una major seguretat i un percentatge de problemes gairebé nul.

Per què necessites un enllaç dedicat?

Ara que ja saps de què tracta aquest tipus de connexió, segurament t'estaràs demanant: per què el teu negoci necessita un enllaç dedicat d'internet??

Les raons són múltiples i poden variar depenent de cada cas, però, en general, moltes empreses haurien de tenir un servei d'internet dedicat.Especialment, aquelles en les quals l'accés a internet és crític.

Empreses turístiques com hotels o de serveis com bancs o gasolineres; així com aquelles que comptin amb diverses sucursals connectades, amb botigues en línia o plataformes d'atenció al públic. Per no oblidar institucions públiques o empreses privades que sol·liciten dades personals; a més d'asseguradores, empreses que emeten factures en línia i un llarg etcètera.

Aquests són només alguns exemples d'empreses que han d'utilitzar una connexió dedicada per a garantir la continuïtat del seu negoci.

No obstant això, aquestes no són les úniques companyies que poden necessitar una connexió dedicadaSi la teva compleix amb alguna de les característiques que compartim en el següent punt, segurament el millor és aconseguir una connexió d'internet per mitjà dels enllaços dedicats..

Quines són les característiques de les empreses que necessiten enllaços dedicats?

 • Necessites compartir arxius de gran grandària.
 • Estàs constantment pujant i descarregant arxius.
 • Tens negocis internacionals i requereixes tenir videoconferències amb socis a tot arreu del món.
 • El nombre de treballadors connectats simultàniament és alt i poden col·lapsar qualsevol xarxa de banda ampla.
 • Comparteixes informació confidencial entre àrees de l'empresa i amb l'exterior.
 • Vendes a través de sistemes on-line.
 • Factures a través de sistemes on-line.
 • Tractes dades personals dels teus clients de caràcter privat.
 • Tens diverses seus, sucursals o botigues connectades entre si per internet.

Complir amb qualsevol d'aquestes condicions és suficient perquè prenguis la decisió d'utilitar una connexió amb línies dedicades..

Quins avantatges tenen els enllaços dedicats?

Aquest tipus de connexió d' d'internet per a empreses tenen múltiples avantatges que el teu negoci pot aprofitar.

 1. Estabilitat en la connexió: Un dels majors avantatges dels enllaços dedicats és l'estabilitat que et proporcionen en el servei. Comptar amb internet de qualitat les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any és una cosa primordial en l'època actual.
 2. Seguretat total: Al ser un tipus de xarxa privada separada de la xarxa dels altres clients, és molt menys probable que la teva empresa sofreixi atacs de seguretat digital. Gràcies a això, les dades dels teus productes, clients i empleats estaran molt segurs.
 3. Major velocitat i amplada de banda: Gaudiràs d' internet d'alta velocitat. El que permetrà que puguis compartir arxius de gran grandària, usar una VPN (xarxa privada virtual) o transmetre streaming de vídeo, és a dir, videoconferències de manera simultània, amb alta qualitat de vídeo, imatge fluida i sense talls.
 4. El control de la xarxa: Aquest tipus de Aquest tipus de connexions privades són molt més fàcils de monitorar. Amb això, podràs tenir un major control sobre l'ús que li donen els teus empleats a la xarxa. D'aquesta manera, la productivitat en la teva empresa augmentarà.
 5. Atenció tècnica per part d'especialistes: Com que es tracta d'una connexió de tipus Premium, des d’ib-red posam a la teva disposició tècnics altament especialitzats amb capacitat de resposta i solució immediata. D'aquesta manera, tendràs la seguretat que el teu servei sempre estarà en funcionament i en les millors mans.

En conclusió

Sens dubte, l'adquisició d'una connexió dedicada a internet és una cosa que es converteix cada dia més en una necessitat per a les empreses. Un servei d'internet de qualitat pot marcar la diferència entre una empresa triomfadora i una altra que no avanci en el seu negoci.

Aconseguir una connexió estable, segura, amb gran velocitat i amb un gran suport tècnic és possible gràcies als enllaços dedicats.. Es momento de darle a tu empresa el impulso que necesita, apoyar tus servicios de internet en conexiones dedicadas simétricas como los que prestamos desde ib-red, que además incluyen IP privada. ¡Contacta con nosotros y te informaremos! ¿Hablamos?