*

IVA inclòs en tots els preus

ib-red amb el Voley Pollença

ib-red con el Voley Pollença

Som el nou patrocinador de l’equip pollencí. Avui hem formalitzat amb el club Voley Pollença un conveni de col·laboració per a les dues pròximes temporades.

Ens fa especial il·lusió anunciar-ho perquè és la primera vegada que formem part d’aquest club com a col·laboradors.

Juan Ochogavía, en representació d’ib-red i Martí Llompart, en nom del club han ratificat l’acord que suposarà, entre d’altres, una millora en l’equipament tecnològic per a poder així augmentar la competitivitat del club.

Firma convenio colaboración voley Pollensa e ib-red

En aquest sentit, Ochogavía afirma que “ib-red oferirà una xarxa wifi veloç, estable i de qualitat i convertirem les instal·lacions del Voley Pollença en un camp d’entrenament i competició capdavanter sense res a envejar a grans clubs de Voley, podent fins i tot retransmetre partits en directe si la federació volgués”.

Fruit d’aquesta col·laboració ib-red invertirà en la millora de les instal·lacions existents per a adaptar-les a les necessitats dels jugadors i dels seus seguidors.

Per a començar, Voley Pollença ja disposa de les noves samarretes amb el nom d’ib-red. Què us semblen?

Ens encanta donar suport a l’esport i el seu vessant educatiu, i si és local, com nosaltres, més. Sempre que tenim ocasió col·laboram amb ells i els destinam els recursos que tenim a les nostres mans.

Fa anys que patrocinam el Club de Bàsquet Pollença i el Pollença i Port Futbol Club i avui hem signat amb el Voley. I continuam treballant en nous projectes. Estigueu atents. Anirem informant.