*

IVA inclòs en tots els preus

Ib-red dota de serveis de comunicacions a Afama per al suport a malalts d'Alzheimer

Ib-red dota de servicios de comunicaciones a Afama para el apoyo a enfermos de Alzheimer

Afama disposarà de fibra òptica i telefonia mòbil gratuïta aportada per ib-red

Seguint amb el nostre compromís social ib-red oferirà internet i telefonia mòbil gratis durant dos anys més a l'associació pollencina. D'aquesta manera, els facilitem les eines de comunicació necessàries per al seu desenvolupament.

En paraules de Juan Ochogavía, Director d'Expansió d’ib-red, la renovació de la col·laboració durant dos anys més "és la nostra manera de mostrar admiració i gratitud pel treball realitzat des de l'associació”.

Per part seva, Joana Vadell, presidenta d’Afama, destaca que “aquesta col·laboració és molt important per a nosaltres. Si ib-red es fa càrrec dels serveis de Telecomunicacions, fonamentals avui dia, nosaltres tenim l'oportunitat d'invertir aquests recursos econòmics destinats a Telecomunicacions en altres serveis per als usuaris de l'associació i donar un servei millor i més especialitzat”.

Afama és una entitat sense ànim de lucre formada per professionals i col·laboradors que recapten informació sobre l'Alzheimer per aprendre com afrontar la situació en què es troben els malalts i els familiars.

Un dels valors que caracteritza a ib-red és el fort compromís amb els seus clients i la societat. De fet, aquesta col·laboració s'uneix a unes altres que tenen en marxa amb la finalitat de fer costat a les associacions sense ànim de lucre de Balears.

Totes dues entitats han ratificat aquest acord de col·laboració i, en aquest sentit, Juan Ochogavía, Director d'Expansió d’ib-red, s'ha mostrat molt satisfet amb la col·laboració amb Afama i afirma que “ib-red és una empresa que assumeix un compromís de caràcter ètic en el social. Ens centram en els nostres clients i en la societat. Estam encantats de treballar amb Afama i en projectes socials que impulsen el desenvolupament en la nostra comunitat”.

La presidenta d’Afama, Joana Vadell, destaca la “solidaritat d’ib-red” i es mostra molt agraïda per l'ajuda prestada.