*

IVA inclòs en tots els preus

ib-red millora el wifi gratuït del Teatre Principal de Maó

Ib-red mejora el wifi gratuito del Teatre Principal de Maó

Hem renovat els equips i implantat una nova tecnologia per a oferir accés wifi gratuït de qualitat als espectadors.

Ib-red i el Teatre Principal de Maó renoven conveni de col·laboració per a oferir accés wifi a internet d'última generació als seus espectadors.

L'alcalde de Maó, Héctor Pons, el responsable de ib-red a Menorca, Jordi Espinar i la gerent del Teatre Principal de Maó, Virgínia Victori, han signat la renovació del conveni entre el Teatre Principal de Maó i ib-red.

A través d'aquest acord ib-red ha instal·lat uns equips d'última generació en el teatre per a continuar oferint servei de wifi gratuït en les seves instal·lacions -amb més de 800 localitats d'aforament-, tal com fa des del 2014

Gràcies als equips instal·lats i mantinguts per ib-red, els espectadors del Teatre de Maó poden accedir a la xarxa sense cap cost i navegar des de qualsevol punt del recinte.

El Teatre Principal de Maó

El Teatre Principal de Maó és el teatre d'òpera més antic d'Espanya. De propietat municipal, va ser construït en 1829 per l'arquitecte italià Giovanni Palagi, damunt les restes de la muralla que envoltava la ciutat de Maó.

El disseny és el d'un teatre clàssic italià en forma de ferradura, factor que esdevé clau per una acústica immillorable.

Al llarg dels 180 anys d'activitat contínua, ha sofert diferents modificacions i reformes que ho han anat adaptant a les necessitats de cada època.

L'última reforma data de l'any 2001, en aquesta, el teatre va ser objecte d'una rehabilitació integral que el va dotar de tota la infraestructura tècnica, instal·lacions i serveis propis d'un teatre modern.

Des del 2014, el teatre compta amb servei de connexió wifi gratuït gràcies a un conveni signat en ib-red i l'Ajuntament de Maó, que té la condició de Patró Fundador.