*

IVA inclòs en tots els preus

La tecnologia d'ib-red al servei de l'associació pro-ajuda a persones amb discapacitat, PRODIS

La tecnología de ib-red al servicio de la asociación pro-ayuda a personas con discapacidad, PRODIS

ib-red renova el conveni amb PRODIS i segueix oferint-los serveis de fibra òptica i de telefonia mòbil de manera gratuïta

Ser una empresa balear, nascuda a Pollença, fa que ib-red senti un fort compromís ètic i unió amb la societat balear en general i amb associacions com PRODIS en particular. 

Per això, continuar donant suport a associacions de Balears sense ànim de lucre com PRODIS, compromesa a acompanyar i cobrir les necessitats de les persones amb discapacitat i millorar la seva qualitat de vida, és un dels punts d'interés on la companyia de telecomunicacions hi posa especial atenció. 

ib-red es compromet a seguir cobrint els serveis de telefonia mòbil necessaris i de conexió a internet en el centre de PRODIS, al llarg de dos anys més. 

La satisfacció i l'agraïment rebut per part de PRODIS, juntament amb l'utilització dels serveis prestats, definits com imprescindibles per el president de l'associació, han estat la perfecta combinació per a que ib-red es mostri totalment convençut i decidit a seguir oferint la seva ajuda. 

Juan Ochogavía, Director d'expansió d'ib-red, afirma: «Ens sentim orgullosos de seguir donant suport a aquesta associació de Pollença que millora la qualitat de vida dels seus usuaris, és una forma de mostrar la nostra admiració a la seva labor i dedicació».