*

IVA inclòs en tots els preus

ib-red, de nou partner tecnològic d'IRONMAN

ib-red, de nuevo partner tecnológico de IRONMAN

Una altra edició més col·laborem amb una de les carreres de triatló més exigents del món

De nou ens convertim en el partner tecnològic de l'IRONMAN, que se celebra, aquest cap de setmana a Alcúdia, tant en la modalitat de triatló llarga distància com en mitjana.

A ib-red estam molt satisfets de poder col·laborar un any més en aquest tipus de competicions que promouen la superació, l'esforç i la companyonia, entre molts altres valors que acompanyen aquesta mena de carreres i amb les quals ens sentim identificats.

En aquesta edició som els encarregats de donar connectivitat a internet a certs punts del circuit, claus per a la gestió eficaç de la prova (en el lliurament de dorsals, la zona de premsa, staff i zona d'exposició) així com en transició i coordinació d'emergències.

Així mateix, facilitam als organitzadors dispositius wi-fi mòbils perquè disposin d'una comunicació ràpida i eficaç entre ells en qualsevol part de la prova.

En aquesta edició 2021 es disputen el mateix dia les dues modalitats, el triatló de llarga distància IRONMAN i la mitjana distància IRONMAN70.3. En IRONMAN participaran triatletes professionals vinguts de totes les parts del món i s'espera una participació de 2.500 triatletes.

Ens veiem a l'IRONMAN!