*

IVA inclòs en tots els preus

ib-red dóna suport als 20 anys de la Cursa Tomir retransmetent en directe la carrera

ib-red apoya los 20 años de la Cursa Tomir retransmitiendo en directo la carrera

En la web avistasport.com es podrà seguir als corredors gràcies a la xarxa de càmeres amb senyal d'internet instal·lades per ib-red en el recorregut.

Segueix-ho en directe el 28 de març des de les 8:00h en https://avistasport.com/views/es/eventos.php

La Cursa Tomir celebra els 20 anys de vida i a ib-red ho celebram de la millor forma que sabem: acostant els corredors als seus éssers estimats, estiguin on estiguin, a través de la nostra xarxa d'internet.

Per a aquesta ocasió ib-red ha instal·lat càmeres, distribuïdes en diversos punts al llarg del recorregut, que envien les imatges a través de la xarxa d'internet pròpia d’ib-red.

Així podem fer costat a aquesta supermamà, papà, cunyat, cunyada, amic, amiga... i a tot aquell que s'atreveixi amb aquests 27 durs quilòmetres de carrera.

El recorregut inclou l'ascens al carismàtic cim del Puig Tomir, un clàssic a les carreres de muntanya de Mallorca, que ha anat guanyant popularitat amb el pas dels anys, a causa de la dificultat i bellesa del seu recorregut.

Estam molt contents de poder col·laborar en aquest esdeveniment, organitzat per Secció de Muntanya del Club Pollença, i formar part per primera vegada del món de les carreres de muntanya gràcies a ells.

Des d’ib-red els tenim una gran admiració per la seva labor pedagògica com a associació. Inculquen l'amor i el respecte per la naturalesa a les generacions de nens i adults de la localitat de Pollença des de fa anys…I continuen fent-ho.

El 28 de març connectarem les nostres càmeres d'avista esports, el nostre projecte sense ànim de lucre amb el qual donem suport a l'esport Balear.

Podràs gaudir de l'emoció amb una tecnologia d'elit. En aquesta ocasió des de la web https://avistasport.com/views/es/eventos.php viurem aquesta competició en directe. Ens veiem en línia!