*

IVA inclòs en tots els preus

Ib-red dota d’internet i telefonia mòbil gratis a AFAMA

Ib-red dota de internet y telefonía móvil gratis a AFAMA

Sumam nova col·laboració al compromís d’ib-red en el desenvolupament social de les Illes Balears.

Connexió de fibra òptica i telefonia mòbil són els serveis que ib-red ofereix gratuïtament durant un any a l'associació pollencina AFAMA.

D'aquesta manera, ib-red facilita gratuïtament a l'associació les eines de comunicació necessàries per al seu desenvolupament social.

AFAMA és una entitat formada per professionals i col·laboradors que fa un treball excel•lent en la lluita per a millorar la qualitat de vida de les persones amb Alzheimer i l'acompanyament a les seves famílies.

María Morro, directora de l'associació destaca la importància d'aquesta col·laboració, ja que “els recursos destinats a fer front a la despesa de telecomunicacions, tan imprescindible avui dia, els podem invertir en altres necessitats com, per exemple, en equips de protecció individual i col•lectiva en aquests temps de COVID -19”

“Aquesta col·laboració és importantíssima per a nosaltres. Estam molt agraïts a ib-red pel seu sentit de la solidaritat i per l'ajuda prestada. A més a més, han donat a AFAMA dos Google Home, altaveus intel·ligents que ens permetrà utilitzar el comando de veu per a interactuar amb serveis d'assistent personal de Google i que ens facilita el dia a dia amb els usuaris dels centres” afirma María.

Per part seva, Juan Ochogavía, director d'Expansió d’ib-red, comenta la seva satisfacció personal per aquesta col·laboració ja que sent “admiració i gratitud pel treball realitzat des de l'associació AFAMA, una labor imprescindible per al poble de Pollença”.

A ib-red tenim un fort compromís amb els nostres clients i la societat. Com diu Juan Ochogavía: “Posam el nostre granet de sorra en l'impuls del desenvolupament de la nostra comunitat autònoma i ho feim a través d'iniciatives com aquesta. És el nostre objectiu contribuir en el que puguem donant suport a l'educació, l'esport local, el benestar, el medi ambient, la reducció de la desigualtat i la bretxa digital… Per posar un exemple, durant el confinament vam oferir a alumnes de Menorca sense recursos una connexió a internet gratuïta perquè poguessin seguir les seves classes des de casa”

En aquest sentit, Juan Ochogavía afirma que “som part activa de la societat balear i, com a tal, contribuïm al seu progrés econòmic, social i, en conseqüència, a la millora de la qualitat de vida de les persones”.