*

IVA inclòs en tots els preus

ib-red participa en l’orientació laboral dels alumnes del Pau Casesnoves

ib-red participa en la orientación laboral de los alumnos del Pau Casesnoves

Els estudiants de formació professional d’informàtica i telecomunicacions van estar atents a les intervencions de la taula rodona en la qual participava Francisco Hidalgo, nostre CTO, , i antic alumne del centre.

Com una manera de motivar i orientar als alumnes de formació professional d’informàtica i telecomunicacions del Pau Casesnoves, el centre organitza diverses xerrades enfocades a acostar els alumnes a les sortides professionals relacionades amb els seus estudis.

En aquest context i fruit de la col·laboració entre tots dos Francisco Hidalgo,CTO d’ib-red, ha participat en una taula rodona juntament amb altres ponents d’empreses públiques i privades vinculades al sector.

En ella s’ha posat de manifest la importància d’adquirir els coneixements i els recursos necessaris en la formació professional per a poder aplicar-los al món laboral.

Durant la seva intervenció, Francisco Hidalgo va explicar la seva experiència professional i de vida com a estudiant de formació professional del Pau Casesnoves i va assenyalar que “aquest intercanvi entre professionals i estudiants ajuda a entendre les expectatives de l’alumnat com a futurs professionals de la informàtica i les telecomunicacions”.

Segons va assenyalar Hidalgo després de la xerrada “és molt important compartir aquestes experiències amb els alumnes que comencen i explicar-los els reptes amb els quals s’enfrontaran una vegada es titulin de la seva especialitat. El que més els preocupa és el seu futur laboral. Han de saber aprofitar la seva formació per a entrar de manera reeixida en el mercat laboral i tenir una actitud positiva en el treball”.