*

IVA inclòs en tots els preus

ib-red repeteix com a únic partner tecnològic de la Mallorca 312

ib-red repite como único partner tecnológico de la Mallorca 312

Cobrim la comunicació interna dels organitzadors a través de la instal·lació d'un cabal d'internet dedicada

Els organitzadors de la Mallorca 312 han tornat a triar a ib-red perquè els acompanyi en aquesta nova edició de la marxa cicloturista. De nou, han confiat en nosaltres com a únic partner tecnològic.

Afrontam nous reptes, en aquesta edició posarem a la disposició de l'organització un cabal d'internet dedicada i exclusiva a través de la nostra pròpia xarxa. Crearem dues xarxes independents una per a l'organització i una segona perquè els participants i seguidors disposin d'una xarxa wifi de qualitat durant el trajecte.

Una altra de les novetats d'enguany és que, per primera vegada, sortegem dues inscripcions a la Mallorca 312. Si ets client d’ib-red tens el doble de possibilitats de guanyar. Si vols participar en aquesta marxa cicloturista, entra en les nostres xarxes socials i podràs trobar les condicions del sorteig.

La Mallorca 312 s'ha convertit en un referent a nivell mundial sense ànim competitiu en el qual els ciclistes participants pedalegen pels paisatges més espectaculars de l'illa. I nosaltres, encantats d'acompanyar-los!

Ib-red sempre dóna suport a aquest tipus d'iniciatives, amb les quals ens sentim identificats, perquè són com nosaltres, perquè compartim els mateixos compromisos. Es tracta de projectes que creixen i es consoliden gràcies a la dedicació, esforç i passió de persones entusiastes i el més destacable: són un exemple de com una empresa local pot competir al mateix nivell amb multinacionals sense deixar de promoure valors com l'esforç, la superació, la cura del medi ambient, etc., en definitiva, sense perdre la seva essència.