*

IVA inclòs en tots els preus

ib-red s’alia amb Naturgy per a oferir condicions avantatjoses als seus clients

ib-red se alía con Naturgy para ofrecer condiciones ventajosas a sus clientes
A ib-red hem signat un acord amb Naturgy, i així els nostres clients obtenen beneficis extres si contracten llum, gas o serveis de Naturgy a través d’ib-red.

Si ets client nostre i et passes a Naturgy, d’entrada, tries entre un Google Home, una polsera d’activitat o un projector de mòbil a pantalla. A més a més, accedeixes a una tarifa en la teva factura energètica molt competitiva, juntament amb uns serveis altament valorats.

 

ib-red y naturgy regalo
Promoció válida fins 31 de decembre del 2020

 

“La nostra prioritat és sempre el client. Fem feina i ens esforçam cada dia per a millorar les seves condicions. I també posam a la seva disposició tot el que estigui a les nostres mans perquè obtinguin condicions avantatjoses en altres productes, com en aquest cas, el de la unió amb Naturgy” apunta Juan Ochogavía, director d’Expansió d’ib-red.

Així mateix, també afirma que “amb aquest acord els clients d’ib-red podran estalviar en les seves factures mensuals”. I és que els clients d’ib-red que han passat a Naturgy s’estan estalviant una mitjana al mes del 10% en la seva factura d’electricitat.De mitjana és com si tinguessin… un més gratis a l´any!

Per part seva, Egoitz Herran, gestor de Naturgy a Balears valora l’acord signat amb ib-red molt positivament i destaca que “ib-red és una empresa molt consolidada i valorada pels seus clients. A més d’això té un gran arrelament local i des de Naturgy sempre ens agrada apostar per empreses locals, volem estar prop dels clients i quina manera millor de fer-ho que al costat d’ib-red”.

Juan Ochogavía ens compta els motius de confiar en Naturgy: “Hem triat Naturgy perquè encaixa en la nostra filosofia. És una empresa amb un esperit innovador, com nosaltres. I, més important per a ib-red, està centrada en la satisfacció dels seus clients”. Per alguna cosa Naturgy compta amb el premi al millor Servei d’Atenció al Client de l’Any per l’agència Sotto Tempo.

Es tracta d’una empresa energètica amb més de 175 anys d’història, present en 30 països i gairebé 22 milions de clients. Compromesa amb el planeta i que contribueix al desenvolupament mediambiental amb la implementació d’energies renovables. La seva energia és eco!

Una bona unió. Veritat que sí? Anima’t a conèixer els detalls.

Si vols saber com optar a un dels nostres 3 regals i reduir la teva factura d’electricitat amb Naturgy, indica’ns-ho en aquest enllaç.