*

IVA inclòs en tots els preus

Quants gigues necessito en el mòbil? Aquí resolem els teus dubtes!

¿Cuántos gigas necesito en el móvil? ¡Aquí resolvemos tus dudas!

Navegam per Internet, xerram amb amics, miram vídeos, escoltam música o pujam imatges. Fa temps que l’ smartphone s'ha convertit en un aparell indispensable en les nostres vides, però sempre hi ha un dubte:“quants gigues necessito en el mòbil?”

1 GB, 3 GB o 12 GB? O potser amb 500 MB al mes és suficient? Quant és la teva despesa en gigues realment? Triar la tarifa més adequada no és una decisió fàcil.

Després de tot, els gigues inclosos a la teva tarifa mòbil no han d'esgotar-se a mitjan mes. D'altra banda, ningú vol pagar per un volum de dades mòbils que al final no necessita. Per això, calcular la tarifa mòbil exacta és tan important.

Per què necessitem cada vegada més quantitat de dades?

En primer lloc, la demanda de volums de dades elevades es justifica pel temps que s'utilitza Internet. Avui dia estam permanentment connectats, utilitzam els nostres telèfons amb més freqüència i durant més temps.

D'altra banda, també és el contingut a Internet el que canvia constantment i genera un major consum de dades.Quan estam a casa o en el treball no és problema però quan som al carrer, el consum de dades. pot disparar-se.

Influeixen les aplicacions en quants gigues necessito en el mòbil?

Per a saber quants gigues necessites en el teu mòbil, primer has de tenir en compte quantes aplicacions (apps mòbils) utilitzes habitualment i quant de temps estaràs consumint dades al carrer i a zones sense wifi..

En general, estam en línia durant diverses hores al dia i passam el nostre temps no sols en diferents llocs web, sinó també en xarxes socials com Facebook, Twitter i Instagram.

A més, escoltam música i veim vídeos, sèries i pel·lícules a través de diversos serveis de transmissió: els consumidors de dades per excel·lència! Els serveis de missatgeria també consumeixen un important volum de dades (sobretot si intercanviam vídeos), encara que no són tan importants en comparació amb altres aplicacions, que requereixen un flux constant de dades.

Quants gigues necessito en el mòbil? Descobreix quin tipus d'usuari ets!

La teva necessitat de gigues en el teu mòbil depèn principalment del teu telèfon personal i de l'ús que facis d'Internet a través d'ell.

Qualsevol que navegui molt, publiqui a les xarxes socials i escolti música en línia necessita un volum de dades major que algú que només utilitzi el seu telèfon mòbil per a xatejar.

També juga un paper important el temps que passes a zones WIFI.Com saps, només consumiràs dades de la teva tarifa quan estiguis fora de zones amb cobertura wifi.

Quin tipus d'usuari mòbil ets?

Descobreix a continuació quins són els diferents tipus d'usuaris i determina amb quin t'identifiques per a saber quants gigues necessites en el teu mòbil..

1. Usuaris Ocasionals

Aquest tipus d'usuaris necessiten entre 1 i 2 GB al mes.Si només treus el telèfon de la teva butxaca per a connectar-te a internet, utilitzes el Wifi en el treball, a la universitat o a la teva llar, llavors ets un usuari ocasional..

Principalment utilitzes el teu mòbil per a xatejar a través de WhatsApp i ocasionalment navegues per Internet o escrius alguns correus electrònics. Rares vegades uses Facebook mentre viatges i només escoltes música sense connexió..

2. Usuari Mitjà

Un usuari mitjà necessita entre 3 i 5 GB al mes.Com a usuari mitjà estàs en línia tots els dies per a consultar correus electrònics, xatejar o moure't per les xarxes socials com Facebook, Instagram i Twitter.

També cerques a Internet receptes, notícies i una altra informació amb freqüència. La majoria de les vegades escoltes música sense connexió, però de tant en tant veus vídeos sobre la marxa.

Executes aplicacions amb grans quantitats de dades només amb Wifi per a conservar el vol volum de dades en la teva tarifa mensual..

3. Usuari Estel·lar

Un usuari estel·lar necessita de 6 a 18 GB al mes. Si no pots fer res sense Facebook, Instagram o Tiktok, necessites una tarifa amb almenys 6 GB; d'aquesta manera, podràs utilitzar les xarxes socials xarxes socials sense preocupacions. Obris les aplicacions amb regularitat i estàs atent a les noves actualitzacions.

T'encanta desplaçar-te per la teva línia de temps (time line) durant hores per a veure què estan fent els teus amics. També t'agrada compartir fotos, vídeos i històries sobre tu mateix. Compres en línia quan estàs en el transport públic o envies fotos i vídeos a través de WhatsApp mentre et desplaces.

4. Usuari estrella

Un usuari estrella necessita més de 19 GB al mes. Es mou molt en zones sense WIFI i té necessitats molt elevades. Els vídeos de YouTube i les transmissions de plataformes d'streaming són un passatemps habitual per a ell mentre viatja.

També li encanta compartir vídeos a través de la xarxa d’Internet mòbil. A més del consum purament de mitjans, sovint envia fotos i vídeos als seus amics i està a les xarxes socials per a mantenir-se actualitzat.

Si aquesta descripció coincideix amb tu, ets un usuari estrella. Un devorador de dades!

El pla de dades correcte: El volum marca el preu

Depenent de com utilitzis el teu telèfon intel·ligent no és necessari comptar amb un volum de dades il·limitat. Si estàs amb freqüència dins d'una xarxa Wifi, descarregues pel·lícules i música abans de veure-les i escoltar-les o també uses el mode sense connexió de les aplicacions amb la major freqüència possible.

Per això, la pròxima vegada que te demanis:“Quants gigues necessito en el mòbil?”el millor és que revisis el tipus de consumidor que ets i a partir d'aquí ho calculis. Esperam que aquesta informació t'hagi estat d'utilitat per a calcular la teva tarifa mòbil de dades idònia.Si tens dubtes, només has de consultar-nos; a ib-red estarem encantats d'assessorar-te!