*

IVA inclòs en tots els preus

Quants gigues necessit en el mòbil? Aquí resolem els teus dubtes!

¿Cuántos gigas necesito en el móvil?

Navegam per Internet, xerram amb amics, miram vídeos, escoltam música o pujam imatges. Fa temps que l’ smartphone s'ha convertit en un aparell indispensable a les nostres vides, però sempre hi ha un dubte, quants gigues necessit en el mòbil?”

1 GB, 3 GB o 12 GB? O potser amb 500 MB al mes és suficient? Quants gigues gastes realment? Triar la tarifa més adequada no és una decisió fàcil.

Després de tot, els gigues inclosos a la teva tarifa mòbil no han d'acabar-se a mitjan mes. D'altra banda, ningú vol pagar per a un volum de dades mòbils que al final no necessita. Per això, calcular la tarifa mòbil exacta és tan important.

5 Gb és molt o poc? Descobreix quin tipus d'usuari ets!

La teva necessitat de gigues en el teu mòbil depèn principalment del teu telèfon personal i de l'ús que facis d'Internet a través d'ell.

Qualsevol que navegui molt, publiqui a les xarxes socials i escolti música en línia necessita un volum de dades major que algú que només utilitzi el seu telèfon mòbil per a xatejar.

També juga un paper important el temps que passes conectat a zones WIFI, com a casa o a la feina. Com saps, només consumiràs dades de la teva tarifa quan estiguis fora de zones amb cobertura wifi.

Per això, en lloc de demanar-te quants de gigues necessit en el mòbil o quants gigues són suficients per al mòbil, hauries de demanar-te...

Quin tipus d'usuari mòbil ets?

Els GB que consumeix una personal al mes depèn del tipus d'usuari mòbil que sigui. 

Descobreix a continuació quins són els diferents tipus d'usuaris i determina amb quin t'identifiques per a saber quants gigues necessites en el teu mòbil.

1. Usuaris Ocasionals

Necessita entre 1 y 3 GB al mes.

Aquest tipus d'usuari utilitza el mòbil principalment per a xerrar per Whatsapp i ocasionalment navega per Internet o escriu algun correu. No sol utilitzar Facebook o Instagram quan viatja, ni escolta música a través de plataformes com Spotify. 

A més, utilitza Wifi a la feina, universitat o a casa.

2. Usuari Mitjà

Un usuari mitjà necessita entre 10 y 12 GB al mes

Està en línea tots els dies per a consutar correus electrònics, xatejar o mirar xarxes socials com Facebook, Instagram i Twitter.

També cerca per Internet receptes, notícies i altra informació amb freqüència. La majoria de les vegades escolta música sense connexió, però de tant en tant mira algun vídeo.

Utilitza aplicacions consumidores de grans quantitats de dades només amb wifi per a conservar el volum de dades incloses a la seva tarifa mensual..

3. Usuari Estel·lar

Un usuari estel·lar necessita de 15 a 20 GB al mes

Es aquel usuario que está muy activo en redes sociales como Facebook, Instagram o TikTok.

Actualitza constantment la pàgina d'inici per a veure què estan fent els seus amics. També li agrada compartir fotos, vídeos i històries. Compra online quan va en transport públic o envia fotos i vídeos a través de WhatsApp mentre es desplaça.

4. Usuari estrella

Un usuari estrella necessita de 30 a 50 GB al mes

Es mou molt en zones sense WIFI i té necessitats molt elevades. Els vídeos de YouTube i les transmissions de plataformes streaming són un passatemps habitual per a ell mentre viatja.

També li encanta compartir vídeos a través de la xarxa d’Internet mòbil. A més del consum purament de mitjans, també envia fotos i vídeos als seus amics i està a les xarxes socials per a mantenir-se actualitzat.

Si aquesta descripció coincideix amb tu, ets un usuari estrella. Un devorador de dades!

cuantos-gigas-necesito-en-el-movil-1

Influeixen les aplicacions en quants gigues necessit en el mòbil?

Tant la quantitat d'aplicacions que utilitzes habitualment com el temps que passes a Internet a zones sense wifi, influeixen en el consum de dades.

Les aplicacions en les quals reproduïm vídeos, compartim fotos de qualitat i altres recursos multimèdia que el mòbil ha de carregar cada vegada que accedim a elles, són les que més dades consumeixen.

Algunes de les més utilitzades són Instagram, Facebook, TikTok, Google Maps o plataformes com Netflitx, Youtube...

Segueixes sense tenir clar quants gigues necessites en el mòbil?

Per a contractar el pla mòbil adequat has de saber quant consumeixes, així no contractaràs serveis que no necessites.

Així que a partir d'ara, enlloc de demanar-te ¿Quants gigues necessito en el mòbil?, t'hauries de demanar ¿Quin tipus de consumidor soc?

Si tens dubtes, només has de consultar-nos. Revisarem quin és el teu consum actual i t'aconsellarem en funció de les teves necessitats, sense compromís. 

Pot ser que estiguis pagant de més.  

 

¿Te cuento un poco más?
Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Casillas de verificación