*

IVA inclòs en tots els preus

Renovam la col·laboració amb el Pollença i Port Futbol Club

Renovamos la colaboración con el Pollença i Port Futbol Club

ib-red continua sent el patrocinador principal de l’equip

 

Treballam mà a mà amb qui aposta per la pràctica de l’esport des del seu vessant educatiu i local. I sempre que tenim oportunitat, des d’ib-red col·laboram amb clubs esportius locals i els donam suport destinant-los recursos.

Així ho demostra la renovació de la col·laboració signada per Juan Ochogavía, en representació d’ib-red i principal patrocinador i Gabriel Perelló Cánaves i Manuel García Farelo, per part del Pollença i Port F.C.

Tots dos formem un bon equip. Per part nostra, hem ajudat al Club en la millora de les seves instal·lacions adaptant-les a les noves tecnologies i proporcionant-los una connexió a internet de qualitat i professional adequada a les seves necessitats internes i a la dels seus seguidors.

Des d’ib-red cream una xarxa Wifi gratuïta per al club que dóna cobertura als camps de futbol i a les graderies de Pollença i del Port de Pollença, adaptant-se a l’afluència d’usuaris de cada esdeveniment esportiu o entrenament. A més d’altres connexions a internet per a l’ús dels delegats, entrenadors, àrbitres…

“Estam encantats d’acompanyar-los en el seu creixement com a Club. Continuarem destinant més recursos per a ells, per a ajudar-los a fer realitat els seus somnis”, va afirmar Juan Ochogavía, director adjunt d’ib-red.