*

IVA inclòs en tots els preus

Suport al comerç local durant l’Estat d’Alarma i sempre

Apoyo al comercio local durante el Estado de Alarma y siempre

12 comerços locals d’alimentació dels quals pots gaudir durant el confinament.

 

 

Hem parat, ens hem confinat a casa, per a fer front a la pandèmia, i això ha afectat a totes les empreses i autònoms.

 

Entre els més afectats estan les PIMES i autònoms locals, que venen en els seus comerços a peu de carrer i tracten amb el client de tu a tu. I ara, totes les botigues estan tancades o tenen menys visites.

 

Aquests, per a superar la crisi sanitària i econòmica s’estan reinventant, i cercant noves fórmules, per a mantenir els seus negocis vius.

 

La venda per internet, per telèfon i el repartiment a domicili està sent una oportunitat per a molts petits negocis locals d’alimentació; peixateries, carnisseries, bodegues, forns…

 

I és que durant aquesta pandèmia generada pel Coronavirus, podem rebre aliments de quilòmetre zero directament a les nostres cases i alhora fer costat als nostres veïns.

 

Comprant a aquests negocis, gaudim d’aliments de qualitat, i ajudam a mitigar la complicada situació de moltes famílies que viuen al dia de la venda d’aquests productes, en la seva gran majoria peribles. I amb aquest gest ajudam a fer més sostenible l’economia de les Illes.

 

Això no és una crida al boicot dels grans supermercats. Els supermercats estan fent una gran tasca mantenint-nos proveïts durant tot aquest confinament i preocupant-se pel seu personal i clients.

 

Tots han pres mesures de protecció per al seu equip humà. I també s’han preocupat dels clients; afavorint l’horari a les persones majors i sanitaris, abaixant preus de productes de primera necessitat, desinfectant les zones amb freqüència, etc.

 

Hi ha mercat per a tots. I és per això que ens hem de recordar també d’aquests negocis locals que ens proporcionen productes de quilòmetre zero.

 

Són comerços o cooperatives que a la qualitat dels seus productes li afegeixen un tracte proper i directe que ara es troba a faltar; un tracte familiar que ens agrada rebre quan acudim als comerços de barri i de poble.

 

Per aquest motiu, a ib-red els volem dedicar aquest espai per a fer esment a alguns d’ells, dir què ofereixen i com contactar. I animar-vos a cercar uns altres que s’estiguin adaptant a aquesta complicada situació que ens ha tocat afrontar.

 

 

Menorca:

 

Es Tuduns: Comerç d’agricultura ecològica. Ven carn i formatge. Té servei a domicili:

Tel. 628 473 528

Email: estudons@gmail.com

 

Raima, Carn de Menorca: Comerç local d’embotits elaborats de manera artesana. Pots fer les teves comandes en:

WhatsApp: 680 142 674

Tel. 971 383 186

Email: pedidos@raimaembotits.com

Web

 

La Marcona: Venda de pa ecològic i bases de pizza. Té servei de repartiment a domicili:

Tel. 600 389 020

Email: lamarcona@lamarcona.cat

 

Binissaida Vell: Ous i verdures de temporada ecològics. Té servei de repartiment a domicili a Maó, Es Castell i Sant Lluís. Comandes:

Whatsapp: 651 920 854

 

 

Mallorca:

 

Fruites i Verdures Son March: Vegetals i fruites de temporada produïts a Mallorca. Té servei de repartiment a domicili a Sa Pobla, Alcúdia, Búger, Campanet, Ca Picafort, Inca, Muro, Pollença i Santa Margalida, per a realitzar les comandes:

Web

WhatsApp: 634 319 302

 

Cooperativa Campanet: Venda de fruites, verdures i hortalisses; i també carbó, llenya i alimentació per a animals. Lliurament a domicili en tota Mallorca. Comandes:

WhatsApp: 674 368 676

Web

 

Ramaders Agrupats Felanitx: Venda de tota mena de carn. Servei a domicili a Felantix, Campos, Santanyí, Manacor i Porreres. Pots realitzar les comandes:

Venda de tota mena de carn. Servei a domicili a Felantix, Campos, Santanyí, Manacor i Porreres. Pots realitzar les comandes:

 

Pescados Pepe Hijo: Venda de peix fresc mallorquí, marisc, calamar nacional, sépia, calamarsó… Tenen servei a domicili en Marratxí i 30 km al voltant. Pots fer les comandes en:

Tel. 661 323 320

Facebook

 

Pollería Los Maños: Venda de pollastre i au frescs de Mallorca i menjars preparats. Repartiment a domicili a Palma i 20 km al voltant. Comandes:

Web

 

 

Eivissa i Formentera:

 

Mister Chippy y Sa Feixa: Produeixen i venen verdures, hortalisses i fruites fresques de la terra d’Eivissa. Repartiments a domicili a Sant Antoni de Portmany, Sant Joan de Labritja. Comandes:

Tel. 648 24 42 72

Email: ventas@misterchippy.com

Web

 

Calimax Ibiza: Venda de peixos i mariscos. Servei a domicili en els municipis d’Eivissa, Sant Josep de sa Talaia i Santa Eulària des Riu. Comandes:

Tel: 647 825 167

Email: pedidos@calimax.es

 

Mercat Pagès Ca Tura: Venda de fruites i verdures. Servei a domicili. Comandes:

Tel: 620 172 132

Email: vicent.prats5@gmail.com

Facebook

 

 

Aquests són només alguns dels comerços locals que s’estan adaptant a aquesta nova situació. Segur que al teu poble o barri n’hi ha més, busca’ls i dóna’ls suport.

Com comentàvem, comprant en aquesta mena de comerç no només obtenim productes de qualitat, també farem més sostenible l’economia de les Balears i entre tots sortirem abans d’aquesta nova situació.

 

 

Foto cedida per Freepik