*

IVA inclòs en tots els preus

A ib-red col·laborem amb el Trial Base Pollença per la retransmissió en directe.

En ib-red colaboramos con el Trial Base Pollença para la retrasmisión en directo.
Seguim amb el nostre suport a l’esport de categories “inferiors”, el que viuen les nostres famílies, els nostres veïns… el nostre poble. En aquesta ocasió és el trial base.

Quan el president del Trial base Pollença ens va visitar per veure si podíem col·laborar amb l’última prova del Campionat de Balears de Trial Base que es realitza el diumenge 29 de novembre a Pollença, de seguida ens vam reunir per veure que podíem aportar.

Desde ib-red li varem oferir la nostra col·laboració en la retransmissió en directe de l’esdeveniment. Així que les quatre àrees de proves es podran veure en línia gracis a una senyal d’internet enviada per la xarxa pròpia de ib-red.

Però no aportem només la nostra connexió a internet; l’equip de ib-red hem desplegat la xarxa de càmeres necessàries i hem facilitat la plataforma per a la retransmissió, a la qual pots accedir a través d’aquest link el diumenge 29 de novembre a partir de les 09:00 hores: https://ibred.es/avista/sports/views/es/eventos.php

Aquesta col·laboració permet donar visibilitat a nivell internacional a un club modest com el Trial Base Pollença, ja que tant en directe, com en diferit, pots veure les proves en qualsevol lloc de món, donant difusió a l’esport base.

Això és una ajuda a l’esforç que de forma altruista realitzen els entrenadors i organitzadors donant un valor afegit a la seva professionalitat i dedicació.

La retransmissió on-line és un plus molt valorat en temps de COVID-19 ja que facilita el compliment de les mesures de seguretat sanitària podent gaudir de l’esdeveniment en directa.

A més, Els vídeos quedaràn guardats per a la posteritat, i qui sap, igual els tornarem a veure en 10 anys quan mostrin els inicis d’un campió mundial de GPTrial. Ens veiem el diumenge!