*

IVA inclòs en tots els preus

Avantatges de les centraletes virtuals per a empreses

Ventajas de las centralitas virtuales para empresas

Una centraleta virtual és un sistema avançat de telefonia IP que disposa d'unes funcionalitats avançades que fins fa poc temps sol estaven a l'abast de companyies amb pressupostos importants. No obstant això, ara les centraletes virtuals s'han convertit en una opció vàlida per a tota classe d'empreses, evitant la gran despesa que suposa la compra d'una màquina física i de tots els serveis i extres associats.

Les solucions de telefonia IP telefonia IP permeten comptar amb un sistema avançat que res té a veure amb els convencionals. Cada treballador de l'empresa pot fer ús de totes -o de part- dels avantatges i funcionalitats d'aquests sistemes de telefonia avançada a través de terminals IP o directament usant els seus telèfons mòbils. Això últim permet atendre cridades des de qualsevol part, fins i tot fora de l'espai físic de l'empresa.

L'ús de la tecnologia VoIP o telefonia IP

La tecnologia VoIP o telefonia IP es basa en la transferència de dades a través d'internet en lloc d'usar línies de veu com en els sistemes tradicionals.

Aquesta tecnologia IP permet utilitzar veu, dades, vídeo i multimèdia a través d'un canal únic de dades. Això facilita l'estalvi de costos i la millora de la productivitat en l'empresa.

Beneficis de les centraletes virtuals

Les centraletes virtuals han suposat un enorme avanç en matèria de comunicació per a les empreses. De fet, aporten nombrosos avantatges respecte a les centraletes tradicionals. A continuació detallam algunes d'elles:

1. Noves i millors funcionalitats

D'una banda, permeten a l'empresa introduir enregistraments de benvinguda, definir respostes automàtiques a preguntes dels usuaris o accedir a informes i estadístiques d'ús. A més, és molt fàcil programar el desviament de cridades per origen de la cridada, per extensions o definir condicions per a cues de cridades..

Els grups de salt permeten definir les rutes d'entrada de cridada; per exemple, si una extensió està ocupada, saltarà a una altra. L' enregistrament de cridades serà de gran ajuda per a controlar millor la qualitat de l'atenció prestada als usuaris.

També és molt senzill configurar que les cridades rebudes fora de l'horari laboral vagin a una bústia o siguin gestionades per un operador concret.

2. El nombre d'extensions

Altra dels grans avantatges de les centraletes virtuals és el fet de poder disposar de tantes extensions com es necessitin. El seu número dependrà de les necessitats de cada empresa, però permetran que la comunicació entre els treballadors i els usuaris sigui molt més ràpida i eficaç. Unes altres dels avantatges associats és que podrem tenir tantes converses simultànies com volguem; aquesta és una altra de les limitacions dels sistemes tradicionals que ara podem evitar per complet.

A més a més, aquest nombre d'extensions es pot anar incrementant o reduint a demanda d'una forma molt senzilla. D'aquesta manera, es pot ajustar aquest número en funció de pics de treball.

3. L'estalvi de costos

Acabam de veure que el sistema de telefonia IP de les centraletes ofereix un major estalvi de costos per a l'empresa. Sense anar més lluny, els preus de les cridades són molt més econòmiques que els de les centraletes tradicionals, ja que s'utilitzen serveis de dades i no de veu.

Però, a més, les centraletes virtuals permeten eliminar els costos de manteniment de línia. Amb aquest sistema ja no resulta necessari contractar números de telèfon de capçalera, encara que existeixi un gran nombre de canals de veu. Al mateix temps, el manteniment de la centraleta virtual és molt menor i les avaries i incidències són molt poc freqüents; bàsicament les lligades al nostre accés a internet. Per això és important confiar en empreses que ens garanteixin la qualitat d'accés a internet. Si a més ho associam a un sistema de còpia de seguretat, podem comptar amb un sistema en funcionament fins i tot sota qualsevol contingència.

4. Actualització constant de les centraletes virtuals

A més de comptar amb un mínim manteniment, les centraletes virtuals no es queden obsoletes. A mesura que les empreses creixen, aquests sistemes de telefonia es van actualitzant de manera automàtica amb noves funcions. Les aplicacions en el núvol que gestionen aquests sistemes s'encarreguen que els usuaris de les centraletes IP només es preocupin del seu negoci i no de la tecnologia ni de qüestions tècniques.

I tot això de la forma més senzilla, ja que gairebé només es necessiten uns segons per a poder modificar la configuració del sistema a través de la web. Siguin les que siguin les necessitats que té l'empresa a cada moment, la versatilitat del sistema farà que poguem disposar de totes les seves funcionalitats en el moment que ens interessi gaudir d'elles.

Avantatges de les centraletes virtuals enfront de les tradicionals

Com hem vist en els beneficis, existeixen clares diferències entre els dos tipus de centraletes. A continuació, enumeram de manera concisa els avantatges de les centraletes virtuals enfront de les tradicionals:

  1. Eviten la despesa que suposa la compra d'una màquina física.
  2. Eviten les avaries i pèrdues de servei d'una màquina convencional. La instal·lació amb un sistema de backup proporciona que el sistema funcioni sota qualsevol contingència.
  3. Eviten quedar obsoletes. La seva actualització és automàtica amb noves funcionalitats i canvis de configuracions en funció de les necessitats.
  4. Evita els costos de manteniment de línia. No necessita contractació de primaris sense necessitat d'un gran nombre de canals de veu.
  5. Permet reduir el temps de resolució d’incidènicas. Ja que en estar en el núvol, les avaries es poden reparar en remot i no requereixen assistència en domicili.
  6. Permeten nombres d'extensions il·limitats, amb nombres de converses il·limitades.
  7. Permet la possibilitat de créixer i decréixer en nombre d'extensions i converses depenent de les necessitats de l'empresa en cada moment.
  8. Permet la possibilitat de créixer i decréixer en nombre d'extensions i converses depenent de les necessitats de l'empresa en cada moment.
  9. Permeten preus més econòmics de cridades gràcies a la telefonia de VoIP.

Centraletes virtuals per a tota classe d'empreses

En definitiva, tots aquests avantatges són només algunes de les raons per les quals la majoria de les empreses estan optant ja per l'ús de les centraletes virtuals.

Un sistema de fàcil ús, que gairebé no requereix manteniment i amb el qual qualsevol companyia podrà oferir els millors serveis de comunicació als seus clients per un preu molt més econòmic.

Si vols conèixer els avantatges de les centraletes virtuals d’ib-red per al teu negoci pots concertar una cita telefònica amb el nostre assessor personal d'empresa.