*

IVA inclòs en tots els preus

Ib-red o la importància de connectar el medi rural

Ib-red o la importancia de conectar el medio rural
Antònia Pallicer, acompanyant-nos des dels nostres inicis

Quan Antònia Pallicer Canaves va descobrir el nostre estand a una Fira de Pollença en 2007, poc podia imaginar que ens convertiríem en el millor aliat per a la connectivitat del seu habitatge, en plena zona rural del llevant mallorquí.

Gairebé 15 anys després, Antònia manté aquella primera connexió i disposa d’una altra en un habitatge vacacional. Una mostra del nostre compromís per connectar qualsevol racó del camp balear a través de les nostres connexions WiMAX.

Hola, Antònia. Un plaer contactar amb tu. Ets un dels nostres clients més antics. Des de 2007 amb ib-red… Per a què sols utilitzar internet?

Hola, què tal? Encantada igualment. Aquesta primera connexió, la de 2007, és la del meu habitatge particular. L’ús és personal: navegació, correu electrònic…

Ens consta que anteriorment et subministrava una altra empresa de telecomunicacions. Què et va impulsar a canviar de companyia?

Bé, estàvem amb una companyia internacional que donava molts problemes. Teníem a casa una tarifa plana de dades i cridades, però simplement obrir el correu… Uf, estàvem anys! Lent i un error darrere l’altre. La veritat és que la majoria d’empreses no cuiden les zones rurals i al final et canses de cridar per a reclamar que et donin un servei adequat.

I et vas trobar amb ib-red en 2007.

A una fira de Pollença, al novembre, vam veure l’estand d’ib-red, una companyia que pràcticament estava començant. Coneixíem de vista al treballador que muntava l’estand i vam decidir demanar. Ens va interessar molt el seu servei per a zones rurals i l’instal·larem. Des de llavors, estic molt contenta amb tot.

En aquell moment no existien pràcticament els telèfons intel·ligents, ni hi havia vídeo per streaming, ni es precisava tanta velocitat de descàrrega com ara. Com ha evolucionat aquest servei amb tu?

Exacte, hi ha hagut molts avanços des de llavors. Ib-red sempre m’ha ofert canvis per a millorar el subministrament sense pujar el preu. Augmentant els megues disponibles, per exemple. En algun cas fins i tot han instal·lat noves antenes de connexió: a mi em van passar d’Alcúdia a Pollença i va millorar bastant la connectivitat. Cal tenir en compte que en una zona de camp sol haver-hi problemes de cobertura, que ara són mínims.

Tens una altra connexió més amb ib-red, posterior.

Sí, tinc un habitatge per a lloguer vacacional i quan vaig posar internet en 2012 ho vam fer directament amb ib-red. Avui dia per a llogar una casa rural has d’oferir servei de Wifi. I amb aquesta companyia em qued tranquil·la.

Com valores globalment a ib-red?

Doncs… de l’1 al 10, un 9. Tot és sempre millorable, per descomptat, però per a mi el servei és genial. Qualsevol problema o dubte ha estat resolt personalment i ràpidament. L’assistència tècnica, immillorable.

Finalment, recomanaries ib-red?

Sí, sobretot a usuaris rurals, persones que visquin als afores de nuclis de població, finques de camp… Jo estic molt contenta, ho recomanaria sens dubte. A mi em fan ofertes d’altres companyies contínuament i encara no he trobat una que em millori això d’ib-red.

Si vols fer una consulta als nostres assessors personals, aquí et deixem l’email: info@ibred.es