*

IVA inclòs en tots els preus

ib-red, proveïdor d’internet en els esdeveniments esportius d’IRONMAN

ib-red, proveedor de internet en los eventos deportivos de IRONMAN

“Una vegada coneguda bé la companyia ib-red i el seu producte no contemplam cap altra opció”

El Grup IRONMAN és el major operador d’esports de resistència global, amb una cartera de més de 200 esdeveniments de triatló, ciclisme, trail running, ciclisme de muntanya i carreres per carretera. Cada any participen més d'un milió de persones en els esdeveniments que organitzen.

Actualment, el grup utilitza els serveis de connexió a internet d’ib-red per a disposar de cobertura a l’esdeveniment IRONMAN 70.3 Alcúdia – Mallorca. Aquest esdeveniment consta d’una carrera ràpida, una de les més famoses a escala mundial durant més de 10 anys que ofereix classificació per al Campionat del Món IRONMAN 70.3 2022 a Taupo, Nova Zelanda.

Ferran Giménez, Operations Director a IRONMAN, ens comenta per què van decidir contractar ib-red: “Principalment, per a disposar de connectivitat a la zona de la platja on tenim la major part de l’esdeveniment i dels serveis instal·lats”.

Per què IRONMAN va triar ib-red?

“Abans de contactar amb ib-red, teníem un servei instal·lat i gestionat a través d’un proveïdor local. No obstant això, la problemàtica era l’elevat cost del servei puntual, a més de la complicació d’haver de mantenir les línies anualment”, comenta Ferran.

A causa d’aquests inconvenients, el grup IRONMAN va decidir provar una altra alternativa, que va resultar ser ib-red. Per la naturalesa dels seus esdeveniments, IRONMAN necessitava una opció temporal que es pogués “adaptar millor a les necessitats específiques de l’esdeveniment”, comenta Ferran.

En paraules de l’Operations Director d'IRONMAN: "a través d’un contacte local ens informam del servei que ib-red tenia per a oferir. Aquest es basava en una connectivitat en punts remots de l’illa i, fins i tot, en vaixells que passaven temporades a Mallorca”.

Després del contacte inicial, en el qual se’ls va explicar el servei detalladament, el grup IRONMAN va decidir que ens suméssim al seu esdeveniment com a proveïdors de la cobertura completa d'internet.

Procés d’instal·lació del servei d’ib-red

Actualment, des d’ib-red proporcionam internet al grup IRONMAN a diferents punts del port d’Alcúdia: oficines a la platja, boxes, oficines de l’hotel i meta. També, li subministram internet mòbil amb MIFIs; la qual cosa significa que poden portar la connexió a tots els ordinadors des de qualsevol lloc del qual es vulguin connectar.

El servei professional que ib-red li ofereix li permet al grup IRONMAN connectar serveis i mantenir contacte entre els equips que estan treballant en l’esdeveniment.

Ferran i tot l’equip estan satisfets amb la velocitat amb la qual el servei d’ib-red va ser instal·lat: “Va ser molt fàcil. El primer any va haver-hi alguna dificultat addicional, però són coses que succeeixen en els esdeveniments que produïm. L’equip d’ib-red va reaccionar molt bé i va saber adaptar-se i superar totes les complicacions, oferint un bon servei”..

Com ib-red els va ajudar a complir els objectius

“El servei que utilitzàvem abans representava un cost major, més problemes d’instal·lació i menor flexibilitat. En canvi, ib-red ens fa la vida més fàcil durant els dies de l’esdeveniment”, comenta Ferran Giménez.

A l’hora de parlar sobre quins aspectes destaquen del servei que ofereix ib-red i quines millores ha vist en comparació amb el seu anterior proveïdor d’internet, Giménez afirma que "“el més important que té ib-red és el tracte amb l’equip i la facilitat per a gestionar les necessitats i imprevistos que ens sorgeixen. Comparat amb la competència, ofereixen un bon servei, molta flexibilitat i un preu competitiu”..

Al costat del grup IRONMAN hem pogut treballar braç a braç per a resoldre el seu major problema, que consistia en la temporalitat dels seus esdeveniments versus la instal·lació fixa a internet que li oferien des d'altres empreses.

D’aquesta manera, vam oferir un servei adaptat a les seves necessitats perquè no haguessin de travessar els mateixos costos anuals que es veien obligats a pagar amb el proveïdor anterior, quan els seus esdeveniments realment no requereixen cobertura tot l’any.

Si tu o la teva empresa també desitjau conèixer més sobre els nostres plans i nous serveis en la zona, no deixis de visitar la nostra web ibred.es per a contactar amb nosaltres via telefònica, correu electrònic o formulari de la pàgina.