*

IVA inclòs en tots els preus

Internet a la segona residència per a gaudir al màxim

Internet en segunda residencia para disfrutar al máximo

Quan tens una segona residència vols gaudir al màxim de totes les comoditats en el teu lloc de descans. Amb un bon servei d' internet a la segona residència podràs saber el que ocorre en el teu entorn a través de les teves xarxes socials, tant de vacances com a escapades de cap de setmana. O, potser, posar-te al dia amb els teus programes favorits de Netflix. I tot això sense gastar dades de la teva tarifa mòbil.

Si vols gaudir al màxim dels teus períodes de descans és important que comprovis que tots els serveis funcionin correctament, amb l'objectiu d'evitar algun imprevist.

Però no sols això, també has d'assegurar-te que la connectivitat a Internet contractada a la segona residènciaactada estigui disponible sempre que la visitis.

Accés a internet a la segona residència: Com triar la teva millor opció

Sens dubte, tenir una bona connexió a internet a una segona residència és el desig de molts de nosaltres. Però abans de contractar un servei d'una forma precipitada, te recomanam tenir en compte els següents aspectes:

  • Defineix les teves necessitats. Abans de prendre una decisió sobre el servei d' internet que contractaràs per a la segona residència , és recomanable que defineixis el que realment necessites. En el mercat existeixen múltiples opcions, només hauràs de localitzar la que millor s'adapti a les teves necessitats.
  • Verifica el tipus de servei que s'ofereix a la zona En Baleares son muy frecuentes las segones residències a zones rurals. Si és el teu cas, és recomanable que contactis amb empreses que prestin serveis especialitzats d' accés a internet a àrees rurals..
  • Estableix els teus hàbits de consum a internet. És important que identifiquis l'ús que faràs d 'internet a la teva segona residència. D'aquesta manera, pots evitar sorpreses desagradables com una connexió massa lenta per a veure les teves pel•lícules favorites o per a fer videoconferències.
  • Tingues clar el nombre de persones que usaran dispositius connectats a internet. Aquest és un aspecte que sovint no es té en compte. Una parella només amb els seus mòbils no té les mateixes necessitats de connectivitat a internet que una família amb fills adolescents. Entre mòbils, tauletes i smart TV, l'amplada de banda es pot saturar ràpidament. I la velocitat es veu afectada de manera immediata!

Quina és la millor manera d'estar connectat a la meva segona residència?

Per a considerar la connexió a Internet que més te convé a una segona residència tens diferents opcions. A continuació, t'esmentam algunes d'elles i quines són més adequades per a internet a zones rurals o fora de nuclis urbans..

  • Banda ampla ADSL: Aquesta sol ser la connexió amb major disponibilitat. El seu gran avantatge és que s'install·la sobre els cables telefònics tradicionals. No obstant això, està en desús per la seva menor velocitat de connexió; especialment en zones despoblades.
  • Banda ampla mòbil: Funciona mitjançant les xarxes de dades mòbils 3G i 4G i permet accedir a Internet a través d'un router sense fil o una targeta SIM de dades, usades en portàtils o tauletes. Aquest tipus de targetes SIM usen el mateix senyal que el teu mòbil per a tenir una connexió a internet. A més de consumir dades, en general, amb límit de descàrrega, la cobertura a l'interior dels habitatges de zones rurals és escassa.
  • Banda ampla per satèl·lit: Útils especialment per a zones allunyades de nuclis urbans. Aquest tipus de connexió a internet requereix instal·lar una antena parabòlica. Ha perdut terreny respecte a opcions més eficaces i econòmiques com WiMAX.
  • Fibra òptica: Aquesta connexió de banda ampla, és la més ràpida. Únicament has de verificar que es trobi disponible en el lloc en el qual es localitza la teva residència.
  • Xarxa d'internet WiMAX: Tecnologia sense fil en la qual ib-red ib-red està especialitzada des del 2007 i que permet l'accés a internet a zones en les quals no arriba la fibra òptica,. La seva tecnologia es basa en l'ús de repetidors per a fer arribar el senyal d'internet a ubicacions allunyades de nuclis de població.

Avantatges de tenir una connexió d'internet a la teva segona residència

Disposar d'una connexió a internet a la teva segona residència cada vegada que passis una temporada en ella te permet estar sempre connectat amb tot allò que t'interessa.

ib-red ofereix un pla especial per a segones residències. El nostre pla vacacional te brinda connexió a Internet una connexió semestral, dissenyada especialment per als períodes de descans en segones residències. Tu decideixes quan comences i quan acabes.

Amb el pla vacacional d’ib-red tu tries quina data comença el servei i, per tant, quina data acaba. Tens l'avantatge de contractar mesos addicionals si ho desitges.

A més, el pla vacacional semestral te permet gaudir d'una excel·lent connexió a internet que contractaràs per a la segona residència internet a la segona residència per períodes determinats i sense cap compromís de permanència. ib-red instal·la connexions d'alta velocitat, amb una estabilitat superior al 90%, a llocs rurals i de difícil accés.

Internet a la segona residència: La millor alternativa

Quan decideixes viure a la teva segona residència per un període de temps relativament llarg, és necessari que tinguis un servei d'internet que s'ajusti a les teves necessitats.

El pla vacacional semestral d’ib-red és, sense cap dubte, la millor alternativa per a tenir una connexió a internet a la segona residència. No dubtis a contactar-nos perquè te donem més informació.