*

IVA inclòs en tots els preus

Wifi a la piscina, com disfrutar-ho plenament

Wifi en la piscina, cómo disfrutarlo plenamente

Tenir wifi a la piscina per a moltes llars sembla una missió impossible. No obstant això, usant els mitjans adequats és possible tenir connexió sense fil fora talls ni mal senyal.

Aquí t’expliquem quins sistemes pots usar i com accedir-ne. Acompanya’ns i no perdis l’oportunitat de gaudir de wifi a l’exterior de casa teva a ple rendiment!

Wifi al jardí i a la piscina, per què no sol arribar el senyal?

La senyal del router té un abast limitat i això fa que a vegades internet no arribi bé a totes les estades d’un habitatge, especialment si és gran.

També les parets i altres estructures i objectes limiten la propagació de les ones transmissores de les dades. És el que passa molt sovint en antigues cases de camp reconvertides en cases vacacionals.

Normalment, la qualitat de la connexió va empitjorant a mesura que augmenta la distància entre el router i l’equip receptor, és a dir, el teu mòbil, tauleta, ordinador, smart tv…

Per a solucionar aquestes limitacions és necessari comptar amb diferents elements que permeten ampliar adequadament el senyal de wifi. A més han de ser mètodes efectius que permetin compensar la pèrdua de velocitat i eficiència en la comunicació wifi..

Vols conèixer aquestes tecnologies per a tenir Internet a la piscina i a l’exterior de la teva casa? A continuació te les exposarem.

Què es necessita per a tenir wifi a la piscina i als exteriors?

A ib-red duim internet on altres no arriben, i oferim connexions a internet ràpides i estables en àrees allunyades dels nuclis urbans, com la zona rural. I també t’ajudem perquè puguis gaudir de la connexió a internet en totes les parts del teu habitatge, evitant que trobis zones, com el jardí, la piscina, el terrat, etc., on el senyal wifi del router sigui feble.

Per això, disposem de productes idonis per a optimitzar el senyal wifi en la zona exterior de l’habitatge i a l’interior, com els següents:

Routers wifi sense fils professionals

Els routers Wifi d’última generació permeten que tots els dispositius sense fils es puguin connectar adequadament a la xarxa. Aquests equips són més eficaços i el seu senyal té major abast que la d’un router tradicional. Disposen de major potència de processament i són ideals per a cases grans que necessiten d’una bona cobertura en el senyal wifi..

Els nostres equips estan preparats per a suportar elevats nivells de consum d’amplada de banda amb una baixa latència. Per tant, aquests avantatges els fan ideals per a gaudir d’un bon servei d’internet a l’exterior..

Cal no oblidar que el router és la porta d’entrada a la teva connexió d’internet a casa i l’encarregat de distribuir el senyal a la resta de l’habitatge. Ha de ser un equip de gran qualitat!

I si s’afegeix un router a cada planta de la casa o en diferents zones de l’habitatge, aconseguiràs ampliar encara més el senyal.

Extensor de cobertura wifi

Aquests equips reben el senyal emès pel router principal i l’estenen, actuant de repetidor wifi. D’aquesta manera podràs ampliar la cobertura wifi a llocs on és complicat passar un cable per a traslladar el senyal.

Un punt clau per al bon funcionament d’un extensor de cobertura Wifi és la seva ubicació. Per aquest motiu sempre es recomana que s’instal·li en un lloc intermedi entre el router i la zona on es vol disposar de cobertura sense fil..

Aquests dispositius Wifi han de connectar-se a un punt elèctric per a poder funcionar. D’altra banda, la seva configuració és molt senzilla gràcies al sistema WPS ((Wifi Protect Setup).Simplement cal prémer el botó WPS en els extensors Wifi i al router per a sincronitzar-los.

Sistemes PLC

El PLC(Power Line Communications)està compost per dos dispositius. Connectes un d’ells al router principal i, a través d’un endoll, a la xarxa elèctrica. El segon dispositiu el connectes, a la xarxa elèctrica, a l’àrea que vols ampliar el senyal wifi. I aquest segon dispositiu transmet les dades en aquesta àrea que vols millorar el senyal.

Encara que inicialment aquests equips només permetien connexió per cable físic, actualment també tenen connectivitat Wifi, per la qual cosa podem usar-los per a qualsevol dispositiu mòbil. Això permet fer arribar el senyal wifi de manera eficient a múltiples ubicacions del nostre habitatge.

El sistema PLC es pot combinar amb els extensors Wifi que ja hem explicat en el punt anterior. Per tant tendràs l’opció de crear una xarxa completament a mesura per a tenir cobertura wifi exterior en tota la casa de manera estable.

Antenes omnidireccionals per a tenir wifi a la piscina i wifi al jardí

Les antenes omnidireccionals es connecten amb els dispositius encarregats de propagar el senyal wifi. És així que el teu senyal wifi sense fil permetrà tenir accés a internet en un ampli radi uniforme al voltant d’aquesta antena.

D’aquesta manera, els teus dispositius sense fils podran usar la connectivitat d’Internet a través d’aquestes antenes, que són una altra modalitat d’extensió per a les xarxes sense fils wifi..

Aquestes antenes es connecten per cable a un Punt d’Accés, normalment el teu router, i permeten repartir el senyal Wifi en totes les direccions. Així, aquest tipus d’antenes solen usar-se en espais molt amplis, ja sigui a l’interior d’habitatges o oficines, o en zones exteriors.

Amb aquest tipus de dispositius Wifi dispositius Wifi podràs donar cobertura completa a tot el teu jardí sense problemes i usar els teus equips mòbils des de la piscina sense consumir dades mòbils de la teva tarifa telefònica.

Avantatges de tenir wifi a la piscina

Són diversos els beneficis que té l’accés wifi des de la teva piscina o qualsevol altra àrea exterior. Et resumim alguns d’ells:

  • No et perdràs cap missatge urgent mentre et trobes en els teus moments de descans.
  • No hauràs de traslladar-te a l’habitatge cada vegada que necessitis accedir a internet, a WhastApp o les teves xarxes socials.
  • Si t’agrada escoltar música a través de Spotify, Youtube o altres aplicacions mentre estàs a la piscina, podràs fer-ho sense problema.
  • En lloc de treballar des d’una habitació interior, pots treballar en una de les millors parts de la teva casa. Així et sentiràs en vacances fins i tot treballant.
  • Podràs connectar els teus elements de domòtica vinculats a la teva piscina a la xarxa wifi per a poder controlar-los a través del teu dispositiu mòbil.
  • I el millor de tot, ja no consumiràs dades mòbils de la teva tarifa telefònica.

A ib-red oferim cobertura d’Internet a pràcticament tot el mapa de les Balears, fins i tot a l’illa de Cabrera.

Si desitges comptar amb wifi a la piscinawifi a la piscina, al jardí o a qualsevol zona exterior de la teva llar, contacta amb nosaltres sense compromís; t’informarem sobre tots els dispositius disponibles i quins poden ser els més indicats per al teu cas particular.

A l’hora d’instal·lar-los, el nostre personal localitzarà el lloc òptim per a situar cada equip i et donarà el millor assessorament.