*

IVA inclòs en tots els preus

La importància del wifi en el sector turístic

La importancia del wifi en el sector turístico

Des de fa temps, la wifi en el sector turístic. és un servei extra que els clients agraeixen. El creixent nombre de dispositius connectats, la subscripció dels clients a plataformes de sèries i pel·lícules sota demanda o el teletreball, entre altres, van fer que passés d'una comoditat a una necessitat.

Per això, disposar d'un bon servei wifi és avui dia una obligació per a hotels i altres allotjaments turístics, que poden perdre llocs enfront dels seus competidors de no actualitzar aquest servei.

Internet en vacances

Vivim connectats a Internet durant tot el dia. Els usuaris porten en els seus dispositius mòbils els comptes de la seva entitat bancària, les seves xarxes socials, les seves plataformes d'entreteniment i realitzen transaccions amb les seves targetes de crèdit a través de la xarxa.

Quan les famílies surten de vacances no volen renunciar a tota aquesta informació i serveis. A l’hora de cercar un lloc per a passar uns dies de descans, a més de la ubicació i l'atractiu de l'entorn, necessiten alguna cosa més; volen assegurar-se que podran utilitzar els seus dispositius mòbils amb rapidesa i sense talls.

La importància d'un bon servei de wifi en el sector turístic

Quan un client fa una recerca per a reservar un allotjament per a les seves vacances, un dels aspectes que determinen la seva elecció és la disponibilitat de connexió a Internet per wifi..

Però ja no es conformen que hi hagi qualsevol connexió sense fil a internet;per a determinar la qualitat servei wifi del servei wifi és molt freqüent que consultin les opinions d'altres clients.

Segons una enquesta 360º, realitzada per TripAdvisor, la web més gran de viatges del món, que revela les tendències d'allotjament d'acord amb els viatgers i els propietaris i gerents d'establiments hotelers: “L'accés wifi a Internet va ser seleccionat com el segon servei més valorat (71%)”TripAvisor

Això fa que sigui habitual tenir comentaris negatius a les xarxes socials, blogs de viatges… si no comptes amb un wifi de qualitat. I aquestes opinions perjudiquen la teva reputació on-line, la qual cosa influeix en el nombre de reserves.

És per això que es fa imprescindible comptar amb un proveïdor de serveis que asseguri una òptima xarxa de connexió a Internet.

Com assegurar un correcte servei de wifi en el sector turístic

Quan molts clients es connecten al mateix temps, pot ocórrer que el servei wifi servei wifi de l'allotjament se saturi o la connexió perdi qualitat.

Poques coses són més frustrants que accés a internet sigui tan lent que impedeix veure la nostra sèrie preferida o un bon partit de futbol o pujar les teves fotos a les xarxes socials, per exemple. Això és un error fatal que pot fer que un hotel o habitatge de lloguer vacacional perdi un alt percentatge de reserves i generar opinions negatives en les xarxes socials.

La millor manera d'evitar aquests contratemps amb la wifi en el sector turístic. connexió a Internet per wifi en el sector turístic és comptar amb una empresa proveïdora de serveis que asseguri la qualitat de la connexió i possibiliti que es puguin connectar al mateix temps un gran nombre d'usuaris sense que el servei la velocitat del servei es vegi afectada.

Per què és important disposar d'un bon proveïdor de wifi en el sector turístic?

Com hem comentat el servei wifi és molt valorat pels usuaris. I, per tant, distingir-se de la competència oferint una connexió ràpida i sense talls pot ser l'element diferenciador per a qualsevol hotel o habitatge de lloguer vacacional.

Què s'ha de tenir en compte a l'hora de desplegar una xarxa de wifi en un establiment turístic?

El grandària del recinte , la quantitat d'hostes que pot albergar l'allotjament, i, també els pics de concurrència.Aquests tres són factors bàsics a tenir en compte a l'hora de seleccionar el tipus, la quantitat i la ubicació dels dispositius de senyal wifi que s'instal•lin, perquè no qualsevol serveix, i, per descomptat, el cabal de la connexió a internet.

L'experiència del proveïdor i l'equip que té darrere són factors a tenir en compte, perquè no sols es tracta de realitzar la instal•lació de l'àrea wifi i que aquesta cobreixi totes les àrees i suport els dispositius que es connecten alhora en els moments de més concurrència. El cabal d'internet ha de ser suficient perquè tots els usuaris puguin navegar amb fluïdesa, i a vegades, depenent de la capacitat de l'allotjament.

Una connexió convencional pot ser suficient per a allotjaments amb capacitat baixa, per exemple, habitatges de lloguer vacacional, però segur serà insuficient per a allotjaments hotelers mitjans i grans.Aquests requereixen cabals superiors o fins i tot dedicats per a poder oferir el servei que demanden els usuaris. Pel que contactar amb proveïdors professionals i especialitzats és important.

Si vols rebre assessorament directe per personal especialitzat de ib-red sobre la creació d'una àrea wifi per al teu establiment turistico estarem encantat d'ajudar-te.

Wifi a cases de lloguer vacacionals

Si el wifi als hotels és un aspecte clau a l'hora de triar una ubicació, en el cas de les cases de lloguer vacacionals es fa encara més important.

L'oferta d'allotjaments turístics ha augmentat exponencialment en els últims anys. Aquests habitatges vacacionals no poden competir amb els hotels quant als serveis que ofereixen, tant de neteja com de restauració o instal·lacions.

A més, a causa de l'alt nombre de competidors, els habitatges turístics han d'oferir una cosa diferent que faci que el client se senti atret per elles.

Una de les maneres de diferenciar-se és oferint una sòlida connexió a Internet. La importància del wifi en el sector turístic. wifi en el sector turístic és fonamental en aquesta mena d'habitatges, per això és recomanable posar-se en mans d'una empresa especialista a dur internet on uns altres no arriben.

A Balears són molt freqüents els allotjaments vacacionals situats en zones amb poca cobertura d'internet.Per això, és molt recomanable recórrer a empreses especialitzades en zones rurals i aïllades que ofereixin accés a internet accés a internet a llocs de difícil accés geogràfic i zones amb poca cobertura, on no arriben els operadors tradicionals, com ib-red.

El wifi en el sector turístic és vital per als allotjaments vacacionals

L'opinió del client, ara té més força que mai. Ja que, des de fa bastants anys les seves opinions queden reflectides a la xarxa i serveixen de guia perquè altres usuaris triïn la seva destinació de vacances.

Val la pena assegurar que aquestes opinions siguin positives. La qualitat de la connexió Wifi és un dels serveis més valorats pels clients i el que sovint acumula més queixes, com demostra l'estudi de Tripadvisor abans esmentat.

Si vols aconseguir més reserves i oferir la millor experiència als teus clients, no ho pensis més i posa't en mans d'una empresa que proporcioni el millor servei de wifi en el sector turístic..

Ib-red està present a totes les illes, incloent-hi Cabrera; estam especialitzats a facilitar connexió a Internet accés a Internet a llocs amb difícil accés geogràfic i zones amb poca cobertura, on no arriben els operadors tradicionals i en el desenvolupament d'àrees Wifi per a establiments hotelers i agències de cases de lloguer vacacional.